Deu restaurants de la demarcació de Lleida es converteixen en els primers finalistes de la desena edició de CARTAVÍ

En total, 18 restaurants opten a la final que se celebrarà a finals d’abril a Barcelona, dels quals vuit restaurants representen a la província de Tarragona i deu a la província de Lleida
Jurat lleidatà de la desena edició dels Premis Cartaví ©Cartavi
photo_camera Jurat lleidatà de la desena edició dels Premis Cartaví ©Cartavi

La convocatòria CARTAVÍ té com a objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una important defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes. L’Associació Vinícola Catalana celebra la desena edició de la convocatòria, que enguany compta amb la col·laboració de l’INCAVI, de les 11 Denominacions d’Origen Catalanes, l’Associació Catalana de Sommeliers i els patronats de turisme  de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona.

Les dues primeres semifinals dels Premis Cartaví ja s’han celebrat a Lleida i Tarragona, en les quals els jurats de cada zona han escollit els primers restaurants finalistes d’aquesta desena edició.

A Lleida, el jurat s’ha reunit aquesta setmana, format per Carles Gilbert, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida; Tomàs Cusiné, president de la DO Costers del Segre, Toni Márquez, vicepresident de la Federació Hostaleria de Lleida; Jordi Martínez, representant de l’Associació Catalana de Sommeliers i Glòria Farré, periodista.

Deu restaurants de la demarcació de Lleida es converteixen en els primers finalistes de la desena edició de CARTAVÍ

Els premis valoren les millors cartes de vi amb l’objectiu de fomentar la presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants catalans,  així com promocionar el coneixement dels vins elaborats a Catalunya.

En total, 18 restaurants opten a la final que se celebrarà a finals d’abril a Barcelona, dels quals vuit restaurants representen a la província de Tarragona i deu a la província de Lleida.

Restaurant de la demarcació de Lleida

CATEGORIA A
● Restaurant Ferreruela de Lleida
● Restaurant Can Boix de Peramola
● Restaurant La Boscana de Bellvís

CATEGORIA B
● Restaurant Cal Xiricló de Balaguer
● Restaurant La Brasa d'Or de Lleida
● Restaurant Caravista de Lleida
● Restaurant Celler del Roser de Lleida

CATEGORIA C
● Restaurant Ca l'Agustina de Preixens
● Restaurant El Celler de Montsonís
● Restaurant l'Era del Salasse de Salàs de Pallars

Comentaris