16.01.2022 |
Territoris.cat

CEINA ofereix els exàmens oficials ''Blockchain Training Alliance'' en el seu centre de Mollerussa

CEINA BLOKCHAIN-INTERIOR
Els professionals interessats podran obtenir les certificacions a la seu de CEINA a Mollerussa i a la seu central d'Igualada
CEINA ofereix els exàmens oficials ''Blockchain Training Alliance'' en el seu centre de Mollerussa

El nou repte i prioritats de l'empresa igualadina de formació i assessorament empresarial CEINAés oferir certificacions nacionals i internacionals que permetin als professionals evitar llargs desplaçaments i tenir la comoditat de certificar-se al centre de Catalunya.

Seguint amb l'objectiu d'estar a l'avantguarda de les línies emergents de negocis i oferir certificacions tecnològiques de nivell mundial, CEINA desitja convertir-se en un suport a la realitat empresarial actual, donat que ara mateix el desenvolupament estratègic de les empreses passa per tenir professionals amb certificacions en l'àrea de BLOCKCHAIN, concepte vinculat a les monedes digitals i els “smartcontracts”, entre d'altres. 

 CEINA, en aliança amb Pearson VUE, està preparant per oferir els exàmens "Blockchain Training Aliance" i els interessats poden fer la sol·licitud el mateix dia que desitgin realitzar la prova. Això els permet gestionar millor el seu temps.

Els professionals interessats podran obtenir les següents certificacions a la seu central de Ceina d'Igualada, Mollerussa i arreu dels seus centres de Catalunya:

  • Certified Blockchain developer - Ethereum - (CBDE)
  • Certified Blockchain developer - Hyperledger Tela (BTA - CBDH)
  • Certified Blockchain Solution Architect (CBSA)


Blockchain Training Alliance ofereix certificacions i solucions de formació per ajudar a les empreses a mantenir-se al dia amb les exigències del negoci i les tecnologies emergents.
Catalunya és un pol d'interès d'empreses de tots els nivells i àrees amb diverses necessitats i, avui més que mai, disposar d'acreditacions internacionals TIC com aquestes és una bona opció per a introduir-s'hi.

CEINA ofereix els exàmens oficials ''Blockchain Training Alliance'' en el seu centre de Mollerussa
comentaris