27.06.2022 |
Territoris.cat

Circuit Urgellenc baixa el cinema al teu mòbil

Dumbo, es projecta als cinemes del Circuit Urgellenc de la demarcació de Lleida
Dumbo, es projecta als cinemes del Circuit Urgellenc de la demarcació de Lleida
Circuit Urgellenc baixa el cinema al teu mòbil

Amb la voluntat que el públic estigui al corrent de tota la programació de les estrenes cinematogràfiques Circuit Urgellenc ha posat a l'abast dels usuaris una aplicació des de la qual es podrà conèixer tota la programació, les novetats, promocions, ofertes, projeccions especials, Festivals, Cicles, Notícies i Esdeveniments que els apassionats de la pantalla gran podran gaudir en la seva sala més pròxima.

Cal recordar que l'empresa Circusa, ha desplegat un projecte d'exhibició cinematogràfica adaptada a la demanda del públic, en les sales permanents desplegades a la demarcació de Lleida els municipis d'Agramunt, Balaguer, Bellpuig, Mollerussa, Solsona, Tàrrega, Tremp i Vielha. I el circuit itinerant a Alcarràs, Almacelles, Artesa de Segre, Cervera, Falset, Juneda, i les Borges Blanques. Un circuit en el qual es projecten totes les estrenes, que es combinen amb altres activitats com les òperes en directe.

 L’Aplicació de Circuit Urgellenc la pots descarregar en l’Apple Store ia Google Play tant per iOS com per Android. Tindràs al palmell de la mà la pàgina web i podràs decidir si reps les programacions de les teves sales preferides cada vegada ques'actualitzin.

Després de la presentació de Dumbo, la versió particular de Tim Barton de l'animació de la factoria Disney, el circuit, presenta aquest cap de setmana Dolor i Glòria, nou treball de Pedro Almodovar, que recupera als seus actors icònics, Antonio Banderas i Penèlope Cruz, completant el repartiment amb Asier Etxeandia. 

Sinopsi:
Salvador Mallo és un aclamat director de cinema en el seu ocàs. La seva memòria el portarà fins a la seva infància al poble valencià de Paterna en els anys 60 al costat dels seus pares, als seus primers amors, el seu primer desig, la mare, la mortalitat, el seu primer amor adult ja al Madrid dels 80, el mal de la ruptura d'aquest amor quan encara era viu i palpitant, l'escriptura com a única teràpia per oblidar l'inoblidable, el primerenc descobriment del cinema i el buit, l'incommensurable buit davant la impossibilitat de seguir rodant.

Circuit Urgellenc baixa el cinema al teu mòbil
comentaris