22.04.2021 |
Territoris.cat

Colau demana a Pedro Sánchez que indulti el cantant Pablo Hasel

El portaveu dels Comuns al Congrés, Jaume Asens, afirma que presentaran la petició en les properes hores
Oriol Bosch
Pla curt on es pot veure al raper Pablo Hasel conduït pels Mossos d'Esquadra al cotxe policial després de la seva detenció al Rectorat de la UdL, el 16 de febrer de 2021.
El raper Pablo Hasel conduït pels Mossos d'Esquadra al cotxe policial després de la seva detenció - Oriol Bosch
Colau demana a Pedro Sánchez que indulti el cantant Pablo Hasel

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que indulti el cantant de rap lleidatà Pablo Hasél, que aquest matí ha ingressat a la presó de Ponent per complir una pena de 2 anys i 9 mesos de presó imposada per l'Audiència Nacional per enaltiment del terrorisme. "Està en curs la reforma legal per protegir la llibertat d'expressió i impedir un altre cas injust com el de Pablo Hasel. Però la reforma és lenta, per això demano a Pedro Sánchez que es comprometi públicament a tramitar per via urgent aquest indult", ha explicat a Twitter l'alcaldessa.

De la seva banda, el portaveu d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Jaume Asens, ha afirmat a TV3 que el seu grup s'ha posat en contacte amb l'advocat de Hasél i amb la companya sentimental del cantant i que, després que els hagin donat el vistiplau, presentaran una petició d'indult "en les properes hores". Asens ha desitjat que la demanda pugui ser resolta pel Ministeri de Justícia "el més aviat possible".

Colau demana a Pedro Sánchez que indulti el cantant Pablo Hasel
comentaris