08.12.2022 |
Territoris.cat

Comencen les obres del ferm de l'A-2, entre els enllaços de Corbins i Balaguer

L'objectiu és tenir renovats a finals de juny 8 quilòmetres d' aquesta autovia per on passen uns 40.000 vehicles diaris

Laura Cortés
Cues a l'A-2 a l'altura de Corbins als carrils en direcció Barcelona, ja que s'han habilitat pels vehicles en els dos sentits a causa de les obres que es fan en sentit Saragossa. Imatge del 25 de maig de 2021. (Horitzontal)
Cues a l'A-2 a l'altura de Corbins als carrils en direcció Barcelona a causa de les obres - Laura Cortés
Comencen les obres del ferm de l'A-2, entre els enllaços de Corbins i Balaguer

Les obres per millorar el ferm a l'A-2 en sentit Saragossa han començat aquest dimarts. En concret, aquestes pròximes dues setmanes s'actuarà entre els punts quilomètrics 460 i 475, en el tram comprès entre els enllaços de les carreteres de Balaguer (C-13) i Corbins (C-12) en direcció Saragossa i les següents dues setmanes en el mateix tram sentit Barcelona. Segons ha explicat el sotsdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, l'objectiu és tenir renovats a finals de juny 8 quilòmetres d'aquesta autovia per on passen uns 40.000 vehicles diaris, un terç dels quals pesants. "Era una obra molt necessària", ha reconegut Crespín, que aquest dimarts ha visitat els treballs.

Aquesta és la segona fase de les obres que pretenen millorar 15 quilòmetres de l'A-2, des de Torrefarrera fins al Alamús. El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) hi inverteix un total de 7,6 milions d'euros

Aquestes obres provoquen que, sobretot a hores punta, es creïn algunes retencions ja que s'ha tallat el tram on s'estan fent els treballs en direcció Saragossa. Així, s'han habilitat els carrils en direcció Barcelona perquè es pugui circular en els dos sentits de la marxa, reduint per tant els carrils per sentit a la meitat.
 

Comencen les obres del ferm de l'A-2, entre els enllaços de Corbins i Balaguer
comentaris