La dansa entesa com a activitat creativa i formació d'alt nivell en els centres de la Cia. de dansa de Montse Miret

La dansa entesa com a activitat creativa i com a formació d'alt nivell en els centres de la Cia. de Dansa de Montse Miret

Dansa Montse Miret-4

L’ESCOLA

La Cia. de Dansa Montse Miret és una escola de dansa fundada l’any 2004. La seva directora, Montse Miret, és professora titulada de la Royal Academy of Dance de Londres i compta amb una experiència de més de 20 anys cóm a professora i directora. 

L’escola pertany a l’Associació de Centres de Dansa de les Terres de Lleida, de la qual la directora Montse Miret n’és la presidenta des de fa 6 anys. Aquesta associació treballa per difondre la dansa i vetlla per la bona qualitat d’ensenyament en els centres associats. 

Actualment, la Cia. de Dansa Montse Miret compta amb un quadre d’onze professors especialitzats i titulats en cada una de les les disciplines que s’imparteixen en el seus dos centres, un a Balaguer i un a Mollerussa. 

2260L’escola s’organitza en tres departaments i cada un d’ells té un responsable que coordina l’activitat de tots els professors per tal de portar una bona línia de treball: el departament de Dansa Clàssica i Contemporània, el de Danses Urbanes i el d'Oci i Salut (Ball Social, Zumba i Pilates). 

Per altra banda, a l’Escola hi ha dues línies de treball: una primera línia adreçada a aquelles alumnes que opten per una activitat d’oci creativa, divertida i de salut, i una segona línia adreçada a aquells nens/es i joves que es prenen el ball com una opció de futur professional. FALDÓ MONTSE MIRET_digitalDansa Montse Miret-1

L’Escola prepara els alumnes que volen seguir una línia més profesional i, un cop l’any, un examinador de la Royal Academy of Dance viatja des de Londres fins a la Cia. de Dansa Montse Miret per examinar els joves ballarins/es del seu centre. Aquest programa de treball que se segueix a l’escola està dissenyat i estructurat perquè l’alumne tingui una progressió adequada a la seva edat i a les seves aptituts, així com perquè pugui acabar els seus estudis de dansa amb una titulació oficial reconeguda internacionalment. Dansa Montse Miret-2

LES ACTIVITATS

La Cia. de dansa Montse Miret compta amb un ampli ventall d’activitats per nens a partir de tres anys (Dansa Creativa, Dansa Clàssica, Hip Hop), per joves (Dansa Clàssica, Dansa Contemporània, Hip Hop, Dance Hall) i per adults (Dansa Contemporània, Ball de Saló, Salsa, Bachata, Lindy Hop -Swing-, Zumba i Pilates).

A més de les classes, l’escola també organitza altres activitats com ara festivals, festes salseres, trobades o ballades Swing i participa en diverses actuacions com ara el Dia Internacional de la Dansa o els campionats de Hip Hop. 

L’objectiu de l’escola és donar una formació de qualitat als seus alumnes, però vol ser també un espai de creació, diversió i de trobada pels seus alumnes.

Comentaris