Bon Preu i Esclat vendrà pomes de Lleida per finançar la recerca sobre l'esclerosi múltiple

Quim Mas ferrer
photo_camera Quim Masferrer participa en la campanya, Una poma per la vida
Amb el lema Una poma per la vida, la Fundació Esclerosi Múltiple i Bonpreu i Esclat engegaran els dies 18 i 19 d'octubre una campanya de sensibilització respecte a l'esclerosi múltiple (EM), una malaltia neurodegenerativa amb la qual conviuen prop de 9.000 persones a Catalunya.

Els supermercats Bonpreu i Esclat posaran a la venda el divendres i dissabte, pomes procedents de Girona i Lleida, que se serviran en embolcall de paper. La iniciativa representa una aposta pel producte de proximitat i de qualitat, que contribueix a protegir l'economia local i el medi ambient.

Amb la voluntat de fer més atractiva la campanya Una poma per la vida, les pomes es presenten com a element per regalar, ja que inclouen quatre divertits missatges a triar: Aquesta poma té cor i és per a tu, Ets la pera... però et regalo una poma, Havia pensat a regalar-te una cosa sana... I he descartat l'enciam, La temptació no és la poma, ets tu!.

Pomes golden a les terres de LleidaD'aquesta manera, amb la compra de pomes solidàries, a banda de contribuir a una bona causa, també es promouen hàbits saludables. Diverses cares conegudes com el presentador de televisió Quim Masferrer, la periodista Xantal Llavina, l'actriu Lloll Bertran i el Mag Lari apadrinen aquest any la iniciativa.

Voluntaris d'arreu del territori català animaran a la gent a comprar i regalar pomes a 1,5 euros als supermercats Bonpreu i Esclat. Com cada any, també es podran comprar pomes virtuals a la web de la Fundació Esclerosi Múltiple (unapomaperlavida.cat).

La recaptació de totes les pomes venudes es destinarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple, que treballarà per promoure iniciatives per acompanyar les persones amb EM des del moment del diagnòstic i oferir els serveis necessaris en funció de l'evolució de la malaltia: neurorehabilitació, intermediació laboral o suport psicològic.

Comentaris