Comunicat: Una nova etapa a Territoris

Esther Barta i Robert Garcia assumeixen la codirecció del diari digital i magazín Territoris, i Marina Pallàs esdevé la nova cap de redacció

Foto sense retocs
photo_camera Els fundadors de Plandora i Territoris, Esther Barta i Robert Garcia, assumeixen la codirecció en aquesta nova etapa - Foto: Aida Pallàs

L’empresa Plandora SCP comunica que els confundadors Esther Barta Torres i Robert Garcia Sisteró, assumeixen la codirecció del diari digital i magazín Territoris, un nou cicle que s’inicia amb entusiasme i en què es mantindran els valors humans que han caracteritzat el mitjà des del seu inici. Amb el seu equip, Territoris continuarà vetllant per la informació de proximitat i de qualitat, compromesa amb el territori i la seva gent, mantenint-se sempre un pas endavant tot apostant per la innovació al servei de les persones i per un diàleg transformador amb els lectors i clients.

Esther Barta Torres, nascuda a Lleida el 1964, codirigeix Plandora i Territoris des de la Gerència i com a cap del Departament Comercial. Experta en Màrqueting Operatiu, exdirectora de Comunicació de la fundació CIS Àngel Olaran, membre de la Junta de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC), amb una trajectòria professional vinculada sempre als mitjans de Lleida i amb experiència en la direcció dels departaments comercials d'empreses del sector tecnològic, es caracteritza pel seu perfil social i dinamitzador del territori a través d’iniciatives emprenedores i transversals.

Robert Garcia Sisteró, nascut a Mollerussa el 1974, és codirector de Plandora i Territoris des del Departament de Sistemes i Innovació. Enginyer Tècnic en Informàtica de Sistemes per la Universitat Rovira i Virgili, Màster en Ficció de Cinema i TV per la Universitat Ramon Llull i docent de Cicles Formatius d’Informàtica i Comunicacions i Tallerista audiovisual. Garcia ha dirigit projectes audiovisuals com el festival Lo Cercacurts. El seu perfil multidisciplinari i creatiu l’ha dut a incorporar les innovacions que distingeixen el portal de Territoris, en constant evolució gràcies a la seva tasca de recerca contínua en l’àmbit digital i tecnològic.

Marina Pallàs Barta, nova cap de Redacció de Territoris

Marina Pallàs Barta és la nova cap de redacció del diari Territoris - Foto: Aida Pallàs
Marina Pallàs Barta és la nova cap de redacció del diari Territoris - Foto: Alber 

Graduada en Antropologia Social i Cultural per la Universitat de Barcelona i redactora de Territoris des de l’any 2017, Marina Pallàs Barta (Miralcamp, 1995) substituirà Josep Anton Pérez com a nova cap de redacció, coordinant els continguts de l’edició digital i l’edició en paper junt amb l’equip, en una línia editorial que, d’acord amb els principis del mitjà, es caracteritzarà per un enfocament tant innovador com humanístic.

Des d'aquest moment, la Marina serà la vostra interlocutora per qüestions relacionades amb la informació que vulgueu difondre al diari digital i Territoris Magazín.

Us hi podeu adreçar mitjançant els correus:

Redacció de Territoris: [email protected]

Marina Pallàs Barta: [email protected]

Comentaris