'A les Garrigues cap agressió sense resposta' és el lema de la nova campanya del Consell Comarcal de les Garrigues

L'àrea d'Igualtat del Consell Comarcal de les Garrigues detallarà en el marc d'aquest 25-N els eixos de la nova campanya 'A les Garrigues cap agressió sense resposta'
Visita al Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques ©CCGarrigues
photo_camera Visita al Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques ©CCGarrigues

El Consell Comarcal de les Garrigues ha organitzat una programació amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. El pròxim divendres 25 de novembre es llegirà el manifest institucional a les 12.00 hores davant la seu de l'ens comarcal de les Borges Blanques.

Tanmateix, l'Àrea d'Igualtat del Consell Comarcal aprofitarà l'esdeveniment per presentar la seva nova campanya contra la violència de gènere: 'A les Garrigues cap agressió sense resposta', amb la finalitat de confeccionar material de sensibilització i informació i així, la ciutadania se'n pugui proveir als punts liles ubicats en l'oci nocturn de la comarca. 

El projecte és finançat per la Diputació de Lleida i el Departament d'Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya. Paral·lelament als actes organitzats pel Consell Comarcal, les tècniques del Consell i l'Oficina Jove han visitat aquests dies els diferents centres educatius de secundària de la comarca per tal de fer-hi dinàmiques de sensibilització a l'hora del pati.

Visita a l'INS Josep Vallverdu de Les Borges Blanques ©CCGarrigues
Visita a l'INS Josep Vallverdu de Les Borges Blanques ©CCGarrigues

Comentaris