La Coordinadora d'ONGD i Plusfresc arrenquen la campanya #SomLaPeraLlimonera

Pera Llimonera de Lleida 1
photo_camera Pera Llimonera de Lleida

Els supermercats Plusfresc i la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida arrenquen la campanya #SomLaPeraLlimonera, amb la que es vol promoure una acció conjunta que persegueixi el canvi cap a la justícia social.

Campanya Plusfresc i Coordinadora d'ONGD i aMSDel 12 al 30 de setembre, en 14 establiments de Plusfresc podreu adquirir 2 peres a 1 euro, que es destinarà íntegrament per a la Coordinadora d'ONGD i aMS, per tal de finançar les accions de cooperació, pau i drets humans amb persones i pobles empobrits del planeta, que impulsa l'entitat. 

Per altra banda la campanya també es pot considerar com una manera de fomentar el consum de fruita dolça i en especial un dels productes amb denominació d'origen lleidatana, com és la pera llimonera.

Plusfresc desplega la campanya #SomLaPeraLlimonera en els establiments de Lleida Ciutat Elisis (Camí de Picos 6), Pi i Margall (Pi i Margall 32), Blondel (Blondel 96), Porqueres II Clot (Av. Alcalde Porqueres 44), Templers (Templers 13), C. Boleda (Cristòfol de Boleda 10-12), Baró Maials (Baró de Maials 31-33), Sunka Ruano (Martin Ruano 13), Nova Balàfia (Baró de Maials 107-113), Plaça Europa (Alcalde Porqueres 51), i Ciutat Campus (Av Barcelona 65-69).

A Alpicat, Alpicat c. Lleida 100).

A Mollerussa, Mollerussa Av. de la Pau 27, i Ferrer i Busquets 11

Comentaris