Creu Roja Joventut reparteix 3.000 joguines a infants de la ciutat de Lleida

fotoentregajoguines1
photo_camera Des de Creu Roja Joventut Lleida agraeixen a totes les persones, empreses i entitats la seva col·laboració en la campanya

Amb el lema “Els seus drets en joc”, la campanya va arrencar la seva 27ena edició el passat mes de desembre amb l’objectiu de disminuir l’efecte de la marginació infantil que es dóna sobretot en dates nadalenques.  Enguany 500 famílies de la ciutat de Lleida en risc de vulnerabilitat rebran joguines per als seus infants. En total es repartiran 3.000 joguines a un total de 1.100 infants de la capital del Segrià.

La Vermelleta repartirà entre avui i demà divendres joguines i il·lusió a 1.100 infants de la capital del Segrià

A nivell de demarcació, la campanya tancarà amb xifres similars a les de l’any passat: 6.000 joguines repartides a uns 3.000 infants en tota la província.

La campanya pretén sensibilitzar sobre el dret dels infants a jugar i el valor educatiu del joc i s’emmarca en el projecte “Joguina Educativa”, que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any.

Des de Creu Roja Joventut Lleida volem agrair a totes les persones, empreses i entitats que han col·laborat amb la campanya que ha servit per regalar il·lusions a tots els infants de la ciutat! Volem destacar que en aquesta edició les donacions de joguines per part de persones particulars i la participació de noves empreses, autònoms i entitats que s’han sumat a les que ja participaven any rere any

Comentaris