27.10.2021 |
Territoris.cat

La dansa urbana remourà Lleida amb la competició 'The Best On'

La trobada tindrà lloc aquest dissabte 16 de novembre al Teatre de la Llotja
The Best On
'The Best On' reunirà 180 ballarins internacionals
La dansa urbana remourà Lleida amb la competició 'The Best On'

'The Best On', la competició de dansa urbana organitzada per l'escola Dancescape!, omplirà de nou aquest dissabte 16 de novembre el Teatre de la Llotja.

Ho farà amb l'intervenció de més de 180 ballarins procedents de companyies de l'Estat espanyol i de l'àmbit internacional.
Entre altres, Iron Skulls, Kampai, Souldiers, Klimax, Harmonique, Pauliledlfonso, Comunity Danza, Wi Team, Melrose Fam (Espanya), Fly Dance Company (Irlanda), General Gang (Japó i Espanya), Indiohana (Itàlia) i Who Cares (Alemanya).

Per setè any, la capital de Ponent es convertirà en el centre europeu de la dansa urbana

L'esdeveniment, que tindrà lloc a partir de les 18 hores, repartirà tres premis: el guardó per la companyia guanyadora serà de 6.000 euros, per la segona classificada, 1.000 i per la tercera, 500. A més a més, també s'entregarà el Premi Especial de La Llotja, que permetrà una actuació especial de la formació seleccionada al teatre.

Aquesta edició de 'The Best On' comptarà amb un jurat de luxe, format per diversos ballarins professionals de gran prestigi internacional, entre els quals destaca Pat Cruz, membre del grup Kinjaz i amb un canal de Youtube amb més de 50.000 subscriptors.

Una vegada finalitzi el certamen, tindran lloc les exhibicions d'Alba Luzia, l'Escola de Sant Cugat i Innedit. La festa final anirà a càrrec del DJ Hector Hop i també es farà un 'showcase' amb Albert Xampi, Sarah Coral i Marshall & Sther.

La dansa urbana remourà Lleida amb la competició 'The Best On'
comentaris