USPAC denuncia un accident que van patir dos mossos el 21-D per culpa d'una barricada de pneumàtics a les Borges Blanques

Accions a les carretres el 21 de desembre 1
photo_camera Accions a les carretres el 21 de desembre

El sindicat policial USPAC ha presentat una denúncia per un accident que van patir dos mossos d'Esquadra el 21 de desembre passat a l'N-240, a l'altura de les Borges Blanques. El vehicle particular enquè viatjaven va xocar cap a les 5.20 hores del matí amb una barricada de pneumàtics col·locada per tallar la carretera amb motiu de la celebració del Consell de Ministres a Barcelona.

Accions a les carretres el 21 de desembreEl sindicat s'ha adreçat a un jutjat de Lleida per temptativa d'homicidi i assegura que l'accident va ser greu, i que els agents estaran de baixa diverses setmanes. Fonts dels Mossos han assegurat a l'ACN, però, que l'accident va ser lleu.

USPAC apunta que l'accident va ser al quilòmetre 69, una zona mal il·luminada. Els agents es desplaçaven per començar el seu servei a les sis del matí. Després de la topada van poder sortir del cotxe i no van localitzar cap individu al voltant, només 20 pneumàtics més i una garrafa de 20 litres de benzina al costat de la carretera.

Segons el sindicat, una patrulla uniformada de les Borges es va fer càrrec de les actuacions i va dirigir l'atestat al jutjat número 4 de Lleida, tipificant l'accident com un delicte contra la seguretat viària.

comentaris