23.05.2022 |
Territoris.cat

Detenen a Torres de Segre tres individus especialitzats en estafes a usuaris de telefonia

Els arrestats obtenien dades de clients amb els quals suplantaven les identitats que empraven per renovar terminals d'alta gamma

telefonia interior
Els cinc detinguts obtenien dades de clients a través d'un treballador deslleial
Detenen a Torres de Segre tres individus especialitzats en estafes a usuaris de telefonia

Agents de la Policia Nacional han desarticulat un grup delinqüencial organitzat i especialitzat en la comissió d'estafes. Cinc persones (una d'elles menor d'edat) han estat detingudes després d'haver suplantat la identitat de clients d'una companyia telefònica per renovar terminals nous d'alta gamma.

Dos dels arrestats van ser interceptats pels agents quan estaven tractant d'adquirir en una tenda de telefonia a la ciutat de Saragossa diversos terminals de manera fraudulenta.

En el registre domiciliari es va trobar documentació que els vincula amb un total de, fins al moment, 20 estafes

Les recerques posteriors van portar a la localització d'altres tres persones en la localitat de Torres de Segre, que actuaven de connivència amb els dos detinguts. En el registre practicat al seu domicili, es va trobar nombrosa documentació que vincula a aquests cinc individus, tots de nacionalitat romanesa, amb un total de, fins al moment, 20 estafes perpetrades seguint el mateix modus operandi al llarg de la geografia espanyola.

Els cinc detinguts obtenien dades de clients de la companyia telefònica a través d'un treballador deslleial, i amb ells suplantaven les identitats amb les quals demanaven nous terminals d'alta gamma, resultant ser els legítims titulars de les línies els qui apareixien com a responsables de pagar les operacions.

Les recerques, que continuen obertes a fi d'aconseguir el total esclariment dels fets, han estat desenvolupades per membres del Subgrup de Furts, en col·laboració amb la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana, tots dos de Saragossa, i la Comissaria Provincial de Lleida.

Detenen a Torres de Segre tres individus especialitzats en estafes a usuaris de telefonia
comentaris