03.08.2021 |
Territoris.cat

Detenen un home de 42 anys com a presumpte autor de la mort d'una funcionària d'Ensenyament de Lleida

La investigació continua oberta i es troba sota secret de les actuacions per ordre del jutjat d'instrucció

foto acn dona assessinada lleida interior
Imatge general de l'entrada del bloc del número 12 del carrer Acadèmia de Lleida, on vivia la dona / ACN
Detenen un home de 42 anys com a presumpte autor de la mort d'una funcionària d'Ensenyament de Lleida

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres un home de 42 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de la mort d'una funcionària d'Ensenyament, de 61 anys, trobada sense vida i amb diverses ferides d'arma blanca, al seu pis de Lleida, el 17 de febrer d'aquest 2017.

La dona vivia sola al tercer pis del número 12 del carrer Acadèmia de la capital del Segrià i tenia la seva mare, malalta d'Alzheimer, ingressada en una residència. Precisament, va ser el personal de la residència qui aquell divendres va trucar als Mossos perquè la víctima no havia anat a buscar la seva mare, com acostumava a fer, per anar a passar el cap de setmana amb ella. La mare era la seva única família pròxima, ja que el seu pare va morir fa uns anys, mai es va casar i no tenia fills ni germans. La investigació continua oberta i es troba sota secret de les actuacions per ordre del jutjat d'instrucció.

El dilluns següent als fets, prop d'un centenar de persones, la majoria companys de feina, van fer un minut de silenci davant els Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida en record de la seva companya. La dona treballava des de l'any 1977 als serveis territorials d'Ensenyament a Lleida, tot i que era originària de la localitat de Vallobar, a Osca, i era la responsable de l'arxiu definitiu del departament. El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, va reconèixer llavors que ningú s'explicava la "tragèdia".

Detenen un home de 42 anys com a presumpte autor de la mort d'una funcionària d'Ensenyament de Lleida
comentaris