02.10.2022 |
Territoris.cat

Detenen un home a Mollerussa per cometre una sisena de robatoris en menys d'un mes

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local l'han arrestat i la investigació continua oberta sense descarta més imputacions
Agents dels Mossos d'Esquadra @Mossos
Se'l relaciona amb una sèrie de robatoris violents i furts a les poblacions de Bellpuig, Tàrrega, Mollerussa i Lleida - Foto: imatge d'arxiu d'un cotxe de patrulla dels Mossos d'Esquadra (cedida)
Detenen un home a Mollerussa per cometre una sisena de robatoris en menys d'un mes

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Mollerussa van detenir divendres passat un home, de 36 anys, sense domicili i nacionalitat marroquina, com a suposat autor de diversos delictes de robatori amb violència i intimidació, furt, lesions i amenaces. L'home va intentar fugir de la policia amb un cotxe havia robat de forma violenta el passat 19 de setembre a Lleida. Els agents el relacionen amb una sisena de robatoris a les comarques de Ponent però la investigació continua obert i no descarten noves imputacions. El detingut compta amb antecedents i va passar dilluns a declarar davant del jutge de guàrdia a Lleida que en va decretar l'ingrés a presó.

Segons els Mossos el divendres 24 de setembre va tenir lloc un furt d'un telèfon mòbil a una botiga de l'avinguda Catalunya de Tàrrega. El responsable de l'establiment va intentar evitar la fugida del lladre i aquest el va envestir amb un vehicle provocant-li lesions lleus. La víctima va alertar dels fets i es va iniciar un dispositiu de recerca per part dels Mossos i les policies locals de poblacions properes.

Poc després una patrulla va veure el vehicle en qüestió circulant per l'interior de Mollerussa i es va iniciar un seguiment coordinat amb la Policia Local. En adonar-se que havia estat detectat per la policia, el vehicle sospitós es va donar a la fuga, però les patrulles dels dos cossos policials van poder bloquejar-lo i detenir el conductor.

Un cop detingut van comprovar que el vehicle constava com a robat de forma violenta a Lleida el passat 19 de setembre. En aquest cas un home que va publicitar la seva venda en una plataforma digital va quedar amb un suposat comprador en un aparcament de la ciutat. Després d'una estona mostrant-lo el va agredir i li va robar el cotxe.

Un cop a comissaria els investigadors el van poder relacionar amb una sèrie de robatoris violents i furts comesos des de finals d'agost a les poblacions de Bellpuig, Tàrrega, Mollerussa i Lleida

El 30 d'agost a Bellpuig va tenir lloc un robatori violent d'una bossa de mà a una senyora quan pujava al seu cotxe i, quan fugia el lladre del lloc, va amenaçar amb una navalla diversos veïns del municipi per assegurar la fugida. El mateix dia també va tenir lloc l'estrebada d'una bossa de mà a Mollerussa provocant lesions a la víctima i l'autor dels fets seria la mateixa persona. Posteriorment, el 17 de setembre, en una botiga de telefonia del carrer Camí de Corbins de Lleida, un home va robar un mòbil i en sortir de la botiga va intentar punxar amb una navalla al propietari.

Finalment, el dia abans de la detenció, un home va robar dos telèfons mòbils d'una botiga del carrer Ferrer i Busquets i va fugir amb el mateix vehicle. Els investigadors van poder relacionar el detingut amb tots aquests casos i la investigació continua oberta sense descarta més imputacions.

Detenen un home a Mollerussa per cometre una sisena de robatoris en menys d'un mes
comentaris