Detingut a Lleida amb diverses dosis d'heroïna i cocaïna després d'agredir un agent de la Guàrdia Urbana

Imatge dels embolcalls d'heroïna i cocaïna intervinguts per la Guàrdia Urbana de Lleida al detingut, el 2 de gener del 2020. (Vertical)
photo_camera Embolcalls d'heroïna i cocaïna intervinguts per la Guàrdia Urbana de Lleida al detingut

 

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dijous un home de 47 anys, nascut a Mali i veí de Lleida, com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública i d'atemptat a agents de l'autoritat. Cap a un quart de nou del vespre, agents del cos van sorprendre l'home al carrer Boters quan intercanviava alguna substància amb una altra persona. En adonar-se de la presència policial, aquest va intentar amagar-se en un establiment comercial proper.

Els urbans van accedir al local i van invitar l'home a sortir-ne per tal d'identificar-lo però aquest s'hi va negar. L'home va arribar a agredir un dels agents i va fugir corrent després de llençar diversos embolcalls de droga al terra, tot i que la policia el va poder interceptar poc després.

La Guàrdia Urbana va intervenir en l'actuació catorze embolcalls d'heroïna i tretze de cocaïna, així com un telèfon mòbil i 48,40 euros en moneda fraccionada.

Comentaris