04.12.2022 |
Territoris.cat

Un nou concepte en mobiliari al millor relació qualitat preu

La Ganga disposa de gran varietat en mobiliari, electrodomèstics i objectes de regal a la seva botiga de Bell-lloc i amb l'opció de compra online.

interior
interior
Un nou concepte en mobiliari al millor relació qualitat preu

El sector del moble i la decoració també s'ha adaptat als canvis socials i a les necessitats actuals dels consumidors, que valoren diversitat, qualitat i preus ajustats d'aquests articles en la seva compra final. És per això que La Ganga, botiga especialitzada en mobiliari, electrodomèstics i complements decoratius, compta amb una interessant i variada oferta a la qual s'hi ha de sumar els grans avantatges que faciliten als clients, com són el trasllat gratuït del moble o article voluminós, fins a 20 km de distància de l'establiment, situat a la localitat de Bell-lloc d'Urgell.  

Per altra banda, en la seva oferta inclouen propostes de mobiliari en kids, la qual cosa permet que el client es pugui muntar la peça amb gran facilitat. 

La Ganga té com a premissa oferir gènere de qualitat a preus molt assequibles, amb totes les línies de mobles existents: funcional, estil clàssic i modern. En l'ampli ventall d'articles que venen, també es poden adquirir matalassos, cortinatges, taules de planxar, sofàs, rellotges, roba per la llar i objectes de ceràmica, regal i decoració artesanal personalitzada. 

Els seus responsables expliquen que poden adaptar la seva oferta a pisos de lloguer, per donar sortida a les necessitats del sector immobiliari, i per altra banda, ofereixen gran varietat en mobles a preus molt competitius per al particular.  

Així mateix l'establiment compta amb articles de marques nacionals i d'importació, amb una demanda que troba solució en moblar tot espai, independentment de les mides que faci. 

La Ganga és una empresa familiar, amb tracte directe i personalitzat que vol respondre a les necessitats del consumidor, amb un tracte humà i de proximitat. 

Amb la voluntat d'adaptar el model de negoci a les noves tecnologies i d'obrir el ventall d'opcions de compra envers els clients, La Ganga disposa també de botiga online, www.muebleslaganga.com; una apertura a Internet per conèixer el gran assortit de mobiliari i altres artícles amb servei de trasllat a domicili i muntatge opcional.   

Un nou concepte en mobiliari al millor relació qualitat preu
comentaris