18 al 24 d'octubre

La DO Costers del Segre participa en la II Setmana del Vi Català amb visites i descomptes

Hi participen Castell del Remei, Celler Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, Lagravera, Tomàs Cusiné i Raimat
Setmana del Vi Costers del Segre

La DO Costers del Segre participa a la celebració de la II Setmana del Vi Català, cita vitivinicola que organitza l'Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi).

Ho fa, fins al diumenge 24 d'octubre, amb la programació d'activitats, visites especials i descomptes

Castell del Remei, Celler Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, Lagravera, Tomàs Cusiné i Raimat estan presents al programa de les jornades.

Així, els cellers Castell del Remei de Penelles, Cérvoles de la Pobla de Cérvoles i Tomàs Cusiné del Vilosell oferiran un descompte especial d'un 10% en les compres realitzades a les seves botigues en línia durant tota la setmana.

Per la seva banda, Clos Pons d'Albagés ha programat dues visites guiades (a les 12.00 hores, el dissabte 23 i el diumenge 24 d'octubre). Aquesta proposta inclou un recorregut comentat per les diferents àrees del celler, i el tast de quatre vins. Finalitzarà amb un aperitiu i degustació del vermut de la casa. 

Costers del Sió, al terme de Balaguer, té previst una nova edició de la Siós Experience el dissabte 23 d'octubre, amb dues sessions de matí i tarda (a les 11.00 i 18.00 hores). Aquesta activitat consisteix en una descoberta del celler, vinyes i cups de pedra del segle XII on s'elabora el vi Finca Siós, de la mà del sommelier David López. A més, inclou esmorzar o berenar amb pa oli i embotits de la finca, i rebosteria dolça. 

Per la seva banda, el celler Lagravera d'Alfarràs ha programat pel cap de setmana quatre visites amb tast de vins (a les 10.00 i 12.00 hores).

El celler Raimat oferirà visites diàries al llarg de tota la setmana (a les 11.00 hores), amb un recorregut pel celler i l'espai Raimat Natura. L'activitat inclou el tast de tres vins tranquils DO Costers del Segre i un escumós.

Comentaris
Més a Societat
Entering on the requested page Skip advertisement