23 de maig

Eixarcolant convida al públic a degustar les herbes silvestres comestibles de la Mitjana

El col·lectiu, nascut a Igualada, promociona l'agroecologia i la recuperació dels sabers sobre les males herbes comestibles

Degustació d'Eixarcolant
photo_camera Degustació d'Eixarcolant

El col·lectiu igualadí Eixarcolant va néixer amb l'objectiu de fomentar un model de producció, distribució i consum d'aliments, i de desenvolupament socioeconòmic, més sostenible, ètic i just, emprant com a eina la recuperació de les espècies silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals.

El proper diumenge 23 de maig torna a Ponent amb una nova activitat, una sortida d'identificació de plantes silvestres amb degustació de plats cuinats amb aquestes plantes.

Aquesta proposta tindrà lloc a l'entrada del Parc de la Mitjana de Lleida, de 10.30 a 13.30 hores, i anirà a càrrec de l'ambientòleg Albert Tarragó i de la coordinadora del Node Ponent d'Eixarcolant, artista i cuinera, Amanda Bataller.

Per assistir a l'activitat cal inscripció prèvia

El públic assitent tindrà l'oportunitat de descobrir la gran diversitat de les mal anomenades "males herbes" que trobem per tot arreu i aprendrem a identificar-les, utilitzar-les tant a la cuina per elaborar plats deliciosos i nutritius com per altres usos com medicinals, artesanals, decoratius, etc.

Trobada Plantes Silvestres Comestibles d'Eixarcolant

Comentaris