Els dibuixants urbans de Lleida 'Urban Sketchers' es reuneixen al Castell del Remei

Els dibuixants urbans de Lleida 'Urban Sketchers' es reuneixen al Castell del Remei 1
photo_camera Els dibuixants urbans de Lleida 'Urban Sketchers' es reuneixen al Castell del Remei 1

Una vintena de dibuixants urbans, Urban Sketchers (Usk), de Lleida, es van reunir aquest dissabte al Castell del Remei, un matí en el qual els artistes van recollir la seva personal visió dels edificis, paisatges i detalls arquitectònics que es troben en l'antiga Colònia agrícola i celler del Grup Tomàs Cusiné.

Els dibuixants urbans de Lleida 'Urban Sketchers' es reuneixen al Castell del RemeiLa sortida formava part de les activitats que Usk Lleida organitza periòdicament en diferents indrets del territori per tal de posar en pràctica una passió que consisteix a recollir en un dibuix in-situ el que l'artista observa. La comunitat Usk de Lleida, seran els amfitrions de la IV Trobada d'Urban Sketchers de Catalunya que tindrà lloc el dissabte 4 de maig al Turó de la Seu Vella.

Urban Sketchers (USk) és una comunitat global de dibuixants, tant professionals com aficionats, que fomenta la pràctica del dibuix in situ, i l'observació directa de la vida urbana. Milers de dibuixants urbans a ciutats dels cinc continents s'identifiquen amb els principis de la comunitat, nascuda a internet l'any 2007. Amb el lema Veure el món, dibuix a dibuix.

L'impulsor del moviment va ser, Gabriel Campanario, un periodista i il·lustrador barceloní, resident a Seattle, que després de comprovar la gran quantitat de dibuixants que compartien els seus treballs en línia, va creure interessant crear una comunitat com a alternativa per exposar i promoure els dibuixos realitzats in situ. 

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement