04.07.2022 |

Els empleats dels supermercats Plusfresc podran cobrar el sou, en terminis durant el mes

L’objectiu final de la companyia és reduir l’estrès financer dels seus treballadors donant-los la possibilitat que cobrin el seu salari quan vulguin i a temps real
Imatge dels teballadors de Plusfresc en un supermercat @Territoriscat (2)
Imatge dels teballadors de Plusfresc en un supermercat @JosepA.Pérez
Els empleats dels supermercats Plusfresc podran cobrar el sou, en terminis durant el mes

Amb la voluntat de cuidar el benestar emocional dels seus treballadors la cadena de supermercats lleidatana Plusfresc, facilita als empleats la possibilitat de cobrar el seu sou en terminis durant el mes, el que s'anomena Payflow. A través d'una aplicació de dispositius mòbils (App) els empleats i empleades podran gestionar els seus honoraris al llarg del mes tenint en compte les jornades treballades.

Imatges de Sunka, el cor de Plusfresc @TerritoriscatL’objectiu final de la companyia és reduir l’estrès financer dels seus treballadors donant-los la possibilitat que cobrin el seu salari quan vulguin i a temps real.

“El fet de no haver d’esperar a la nòmina per poder fer front a certes obligacions dona tranquil·litat i fa que no es pateixi per por a no arribar a final de mes”, explica Ismael Bertran, director de Recursos Humans a Plusfresc.

En les tres setmanes que Payflow porta en funcionament, un 29% de la plantilla s’ha adherit ja a la iniciativa. “Es tracta d’un benefici social molt innovador, fàcil d’utilitzar i que cobreix de forma immediata una necessitat que els números ens han demostrat que estava latent entre les persones que formem part de la nostra companyia”, assegura Bertran.

Empresa Saludable

L’aposta de Plusfresc pel sistema Payflow s’emmarca en el seu Projecte Empresa Saludable, impulsat per la cadena de supermercats l’any 2018 amb la finalitat de millorar el benestar dels seus empleats i empleades.

Plusfresc_nou sistema preparació comandes__Aquesta iniciativa troba el seu fonament en tres pilars: l’Entorn físic, a través de la millora del lloc de feina per fer-lo més còmode i que els treballadors se sentin més a gust; l’Entorn psicològic, reduint l’estrès, controlant les càrregues de treball i el clima laboral i contribuint a la conciliació familiar; i la Promoció dels hàbits saludables, amb activitats físiques en grup i l’organització de tallers d’alimentació, entre d’altres.

El Projecte Empresa Saludable contempla la creació de tres comissions que, formades per voluntaris i voluntàries, són les encarregades de recollir idees per millorar el benestar de la plantilla. Les mesures que surten d’aquests grups són valorades i gestionades per una psicòloga organitzacional que treballa perquè les propostes s’acabin implementant

A més de la iniciativa Empresa Saludable, Plusfresc posa a l’abast dels seus empleats des de fa anys altres beneficis socials, que inclouen gimnàs, centres de fisioteràpia, estètica i benestar, dentista i altres serveis com promocions en botigues de mobles i decoració, bancs, etc.

Els empleats dels supermercats Plusfresc podran cobrar el sou, en terminis durant el mes
comentaris