Els Mossos d’Esquadra detenen un home per robar en un camió estacionat a Sidamon

Simultàniament una dotació policial de la comissaria de Mollerussa va comprovar la furgoneta abandonada i va localitzar que a la zona de càrrega portava 144 robots de neteja amb un valor total de 40.000 euros
Els articles que es van sostreure d'un canií estacionar a Sidamon
photo_camera Els articles que es van sostreure d'un canií estacionar a Sidamon

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir divendres un home, de 28 anys, veí de Santa Coloma de Gramenet i de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d'un robatori amb força, robatori i furt d'ús de vehicle, falsificació de document públic i resistència i desobediència als agents de l'autoritat. 

Prop de les tres de la matinada de divendres una patrulla de mossos, que accedia a l'àrea de servei de Sidamon de l'autovia A2, es va creuar amb una furgoneta de grans dimensions que sortia de l'àrea en contra direcció. 

Els agents van iniciar un seguiment i, en accedir a l'autovia, van veure la furgoneta aturada al voral i com els seus ocupants eren recollits per un turisme que els esperava en l'altre sentit de l'autovia. Tot seguit van fugir a alta velocitat en direcció Barcelona 

En veure aquesta maniobra es va alertar a la resta de patrulles i es va establir un dispositiu per aturar-lo. Poc després, una dotació de la comissaria de Cervera el va detectar i, després d’un seguiment, van aconseguir  aturar-lo

Tot seguit, els agents van detenir al conductor mentre tres persones més fugien camp a través. En la fugida van llençar eines de tall tipus cúters, lots, passamuntanyes i altres eines per obrir panys. 

Simultàniament una dotació policial de la comissaria de Mollerussa va comprovar la furgoneta abandonada i va localitzar que a la zona de càrrega portava 144 robots de neteja amb un valor total de 40.000 euros.  

Posteriorment, van localitzar el camió violentat en la mateixa àrea de servei. Presentava la lona tallada i li havien sostret 8 dels 12 palets que transportava. A banda del valor del material sostret els danys soferts al vehicle superaven els 400 euros

Un cop traslladada la furgoneta a comissaria els agents van constatar que les plaques no corresponien al vehicle i que aquesta constava sostret  a finals del 2019 a Barcelona. 

Davant aquests fets el conductor del turisme va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força, robatori i furt d'ús de vehicle, falsificació de document públic i resistència i desobediència als agents de l'autoritat. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. 

El detingut va passar aquest diumenge davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida. 

Comentaris