28.01.2022 |
Territoris.cat

Mossos d'Esquadra detenen a Lleida tres homes per cultivar marihuana

Troben 56 quilograms de cabdells en un magatzem habilitat per a l’assecament més 148 plantes en una finca a la Partida de Marimunt

Marihuana Lleida INTERIOR
Els agents van procedir a la destrucció de la plantació
Mossos d'Esquadra detenen a Lleida tres homes per cultivar marihuana

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dijous tres homes, entre els 42 i 47 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Les detencions són el resultat d'una investigació oberta fa uns dies després de tenir coneixement de la possible existència d'una finca, a la Partida de Marimunt de Lleida, on es cultivava marihuana, segons fonts policials. Marihuana Lleida EN EL TEXT

Dijous a la tarda agents del cos de la Generalitat van localitzar dita finca, composta per una casa, un magatzem i un hort. A l'interior del magatzem, que estava habilitat per fer l’assecament de les plantes, es van trobar 56 quilograms de cabdells de marihuana. D’altra banda, en la zona de l'hort es van intervenir 148 plantes de marihuana en procés de creixement.

Per aquest motiu, es va detenir als tres responsables de la plantació, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, procedint-se divendres, i amb autorització judicial, a la recollida d'una mostra de la plantació i la destrucció de la resta, amb la col·laboració dels Bombers de la Generalitat. 

Els detinguts passaran durant les pròximes hores a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia a Lleida.

Mossos d'Esquadra detenen a Lleida tres homes per cultivar marihuana
comentaris