21.10.2020 |
Territoris.cat

La DO Costers de Segre presenta la seva nova imatge a Barcelona

Presentació nova imatge de la DO Costers del Segre - Foto  Mahala Nuuk
Presentació nova imatge de la DO Costers del Segre - Foto Mahala Nuuk
La DO Costers de Segre presenta la seva nova imatge a Barcelona

La Denominació d’Origen Costers del Segre, amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, ha presentat la seva nova imatge a Barcelona en una mostra de vins. 23 cellers, més de 100 vins i 300 assistents s’han aplegat aquesta tarda a la Sala Casa Capell de Barcelona, on públic professional del món de la restauració, sommeliers, directors de compra, distribuïdors, premsa especialitzada i generalista han tastat els vins més representatius de la DO Costers del Segre de la mà dels seus elaboradors. 

Nou logotip D.O. Costers del Segre aDurant l’esdeveniment, s’ha realitzat un tast exclusiu, dirigit per Meritxell Falgueras -reputada escriptora i sommelier- i Raül Bobet -director i enòleg de Castell d'Encús-, en el que s’ha recorregut la DO amb els seus vins més emblemàtics. 

La gran afluència de professionals confirma el moment d’esplendor que estan vivint els vins de Lleida, pertanyents a la DO Costers del Segre

Aquesta any la DO Costers del Segre  ha renovat la seva imatge, potenciant el seu valor diferencial: Costers del Segre és el territori espanyol amb més compromís amb la sostenibilitat.

El 80% de la producció de la regió ja forma part d’un programa pioner a Espanya que vetlla per un cultiu sostenible de la vinya i unes bones pràctiques en l’àmbit social, mediambiental i econòmic

Els cellers participants han estat: Analec, Batlliu de Sort, Boldú Viticultors, Carviresa, Castell del Remei, Castell d’Encús, Celler del Montsec, Cercavins, Cérvoles Celler, Clos Pons, Costers del Sió, L’Olivera, Mas Blanch i Jové, Mas Ramoneda, Matallonga, Petit Duran, Purgatori (Família Torres), Raimat, Sauvella, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Vila Corona i Vinya Els Vilars.   

DO Costers Del Segre 

La DO Costers del Segre ocupa 7 paisatges de les terres de Lleida i té una superfície de 4.000 hectàrees de vinya i 37 cellers. Comprèn la part central de la conca del riu Segre entre el Pirineu i la serra de Prades. El seu clima és continental, amb influència mediterrània. 

La DO Costers de Segre presenta la seva nova imatge a Barcelona
comentaris