Els vins de la DO Costers del Segre passen l'examen dels sommeliers de Jancis Robinson

Es van tastar a cegues seixanta-nou vins, seleccionats entre trenta-nou vins negres, vint-i-tres blancs, dos rosats, tres escumosos i dos dolços
Els sommeliers en el tast a cegues a la Seu Vella @DOcosters
photo_camera Els sommeliers en el tast a cegues a la Seu Vella @DOcosters

Els sommeliers de la publicació internacional de vins que dirigeix la periodista Jancis Robinson, va analitzar seixanta-nou dels vins més destacats de la DO Costers del Segre en un tast que va tenir lloc el passat 6 de febrer a la Seu Vella. Un equip de set sommeliers encapçalats pel delegat de la publicació Ferran Centelles, van tastar a cegues els vins seleccionats en dinou rondes de quatre vins. Entre els vins DO Costers del Segre avaluats hi havia trenta-nou vins negres, vint-i-tres blancs, dos rosats, tres escumosos i dos dolços.

El Sommelier  Ferran CentellesJunt amb Ferran Centelles, que també va ser sommelier a El Bulli i actualment dirigeix els volums dedicats al vi de la Bullipèdia, l'equip de tastadors estava format per: Sílvia Culell, periodista, sommelier i col·laboradora Elbullifundation; David Forer, Master of Wine; així com pels sommeliers professionals Ricardo Herrera, Felipe Urbano i Toni Lara.

Aquesta acció per a la promoció de la Denominació d'Origen Costers del Segre ha estat realitzada amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

Comentaris