La solidaritat, a l'ordre del dia dels ciutadans

Empreses i entitats donen material sanitari i mascaretes fetes a mà als hospitals

El Magatzem del Perruquer lliura material sanitari a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, el 23 de març del 2020. (Horitzontal)
photo_camera El Magatzem del Perruquer lliura material sanitari a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida (ICS / ACN)

Els hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria de Lleida han rebut noves donacions de material per part d'empreses i entitats. Bellesa i Benestar ha fet entrega de 200 granotes de plàstic; el Magatzem del Perruquer ha donat 200 guants, 100 bates, 96 rotllos de paper, 200 gorres i 400 mascaretes, i Arilfrut, 100 bates i 2.700 gorres. Així mateix, l'empresa d'inserció Troballes ha lliurat 1.000 guants, 50 pantalons d'un sol ús i 50 bates, mentre l'AECC–Catalunya Contra el Càncer de Lleida ha fet entrega de 50 mascaretes fetes a mà al Servei d'Oncologia Radioteràpia de l'Arnau. Per la seva banda, Horticultura Bellmunt ha obsequiat tot el personal d'ambdós centres hospitalaris amb una planta per agrair-los l'esforç que estan fent aquests dies.

Representants de l'AECC-Catalunya Contra el Càncer de Lleida entreguen mascaretes fetes a mà a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, el 23 de març del 2020. (Horitzontal)Representants de l'AECC-Catalunya Contra el Càncer de Lleida entreguen mascaretes fetes a mà a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida (ICS / ACN) 

Des de la Gerència Territorial de l'ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris han agraït aquestes mostres de solidaritat que ajuden els professionals a seguir desenvolupant la seva tasca en millors condicions.

180 mascaretes al dia

Per la seva banda, l'empresa Medilast, dedicada a la fabricació de peces de compressió terapèutica amb fàbrica a Alpicat, ha lliurat aquest dilluns als ajuntaments d'Alpicat i Lleida material que permetrà a cada municipi fabricar unes 180 mascaretes al dia. La firma ha decidit aportar així el seu gra de sorra davant la falta de material de protecció necessari per combatre el coronavirus.

Es tracta del teixit NEOTUB, un material 100% de cotó que s'utilitza per aplicar sota de les escaioles, disposa de les característiques òptimes per a la confecció de mascaretes

A la vegada, Medilast estudia la possibilitat d'utilitzar la seva estructura tècnica, material i personal per a la confecció de mascaretes i fer un donatiu a les entitats que ho necessitin.

Representants de la firma Medilast lliurant material NEOTUB per a l'elaboració domèstica de mascaretes, el 23 de març del 2020. (Vertical)Representants de la firma Medilast lliurant material NEOTUB per a l'elaboració domèstica de mascaretes (ICS / ACN)

Comentaris