Empreses del sector TIC de Lleida ofereixen suport per implementar el teletreball

Foto de hitesh choudhary de Pexels
photo_camera El sector TIC a les terres de Lleida es posa al servei de les empreses de Lleida. Foto de hitesh choudhary- Pexels

AETI, patronal que representa les empreses del sector TIC a les terres de Lleida, vol destacar que davant de l’emergència COVID-19 entén que potenciar el confinament és una responsabilitat de tots en aquests moments per ajudar a aturar la transmissió del virus.

En aquest sentit, mantindran totalment el seu nivell de servei, la gran majoria dels seus col·laboradors estan treballant remotament des de dilluns. Només resten a les oficines aquelles persones que desenvolupen tasques que no es poden realitzar remotament i han de mantenir els serveis mínims presencials, en aquests casos, complint amb les garanties de seguretat sanitàries recomanades. Per altra banda, AETI i les empreses que la formem han habilitat un correu electrònic ([email protected]) per donar suport i assessorament a qualsevol empresa de Lleida i comarques per tal que pugui implantar el teletreball.

Comentaris