27.11.2022 |
Territoris.cat

FERIDA A LA CAMA UNA PERIODISTA DE L’ACN MENTRE COBRIA ELS ENFRONTAMENTS A LLEIDA

Enfrontaments entre policia i manifestants davant la subdelegació del govern a Lleida

La periodista de l’Agència Catalana de Notícies Laura Cortès ha resultat ferida a la cama mentre cobria els enfrontaments entre la policia i els manifestants
Càrregues de la Policia a la rambla Ferran a Lleida
Càrregues de la Policia a la rambla Ferran a Lleida
Enfrontaments entre policia i manifestants davant la subdelegació del govern a Lleida

Enfrontaments i càrregues policials davant de la subdelegació del govern espanyol a Lleida. Els Mossos d'Esquadra han actuat després que un grup de manifestants hagin llançat diversos objectes a la línia policial que protegia l'edifici, com pedres, ampolles de vidre o llaunes.

Concentració de centenars de pesones a la rambla Ferran de lleida 1Els enfrontaments s'han produït un cop s'ha acabat la seguda davant de la subdelegació convocada per l'ANC i Òmnium Cultural en la qual han participat unes 6.000 persones, segons dades de la Guàrdia Urbana. A la zona on hi ha hagut els enfrontaments es podien veure vidres, contenidors i una parada d'autobús trencats. Els Mossos han fet ús dels vehicles per dispersar els manifestants i han disparat alguns projectils de foam.

Cremen fusta i cartó davant Indívil i Mandoni

Ferida una periodista de l'Agència Catalana de Notícies

La periodista de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) Laura Cortès ha resultat ferida a la cama dreta aquest vespre mentre cobria els enfrontaments entre la policia i els manifestants als voltants de la subdelegació del govern espanyol a Lleida. La periodista ha rebut l'impacte d'un objecte desconegut de procedència encara indeterminada. Cortès ha estat traslladada a un centre mèdic per rebre punts de sutura després que l'hagin atès els serveis sanitaris al mateix lloc dels fets. Els Mossos d'Esquadra han actuat després que un grup de manifestants hagin llançat diversos objectes a la línia policial que protegia l'edifici, com pedres, ampolles de vidre o llaunes.

Enfrontaments entre policia i manifestants davant la subdelegació del govern a Lleida
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement