27.11.2021 |
Territoris.cat

Enginyers Lleida col·labora amb Trotallunàtics en la recollida de joguines

ENGINYERS
Les joguines recollides seran donades a l'entitat Creu Roja Lleida Joventut.
Enginyers Lleida col·labora amb Trotallunàtics en la recollida de joguines

Enginyers Lleida col·labora amb l'entitat esportiva Trotallunàtics en la recollida de joguines per les famílies en una situació de vulnerabilitat amb nens i nenes al seu càrrec. Sota el lema "un/a runner, una joguina" i coincidint amb la tradicional cursa Sant Silvestre de Lleida, es promou la recollida de jocs i joguines i el seu ús com a eina educativa i de transmissió de valors en el context escolar i familiar.  Les joguines recollides seran donades a l'entitat Creu Roja Lleida Joventut.

El degà d'Enginyers Lleida, Ramon Grau i el president de Trotallunàtics, Jordi Figueras, han destacat l'esperit solidari d'ambdues entitats i la voluntat de col·laborar amb altres iniciatives de caràcter solidari que fomentin la pràctica de l'esport amb enginy.

Els dies 30 i 31 de desembre, tothom que vulgui col·laborar amb aquesta campanya podrà donar els jocs o joguines portant-los al pàrquing de Comercial de Pintures, carrer Sant Martí de Lleida, al costat de l'Orfeó Lleidatà. Les joguines han de complir una sèrie de requisits, entre d'altres, ésser noves, no bèl·liques, no sexistes, cooperatives, etc. La informació completa està publicada a la pàgina web de la cursa de sant silvestre.

Enginyers Lleida col·labora amb Trotallunàtics en la recollida de joguines
comentaris