Tanca la Universitat d'Estiu de la UdL amb més de 600 inscripcions

Entre l'oferta programada, han pogut desenvolupar-se alguns cursos presencials

Aquests darrers dies ha finalitzat el gruix de la 29a Universitat d'Estiu de la Universitat de Lleida (UdL) que va començar el passat 28 de juny.

Resten per celebrar-se dos formacions més incloses en el programa de la Universitat d'Estiu, 'Enher, 75 anys', del 2 al 4 de setembre, al Pont de Suert, i les activitats de l''Acadèmia Internacional de Música de Solsona', des d'avui 30 de juliol i fins el 23 d'agost

En aquesta edició s'han oferit 37 cursos -majoritàriament virtuals (31)- on, a manca de tancar-se la matrícula del curs al Pont de Suert, s'hi han inscrit 666 persones, 256 més que en finalitzar l'edició anterior. 

Les temàtiques d'aquesta formació d'estiu tenen un ampli ventall de disciplines, des de l'art i la història al dret, la política, l'empresa, el turisme, l'àmbit social, les aplicacions informàtiques, les xarxes socials, la comunicació, l'ensenyament, la salut i l'alimentació.

De manera presencial, han tingut lloc dos cursos a Alcoletge: 'Intervenció Assistida amb Animals' i Equip Multidisciplinari per a l'Atenció de la Diversitat Funcional i Dona i Política'; un a Agramunt, 'Art i Territori', un de simultani a Arbeca i Soses, 'Curs teoricopràctic d'Arqueologia Ibèrica: Excavacions als Jaciment dels Vilars i Gebut'; als que cal sumar les activitats al Pont de Suert i a Solsona.

La Jornada Tècnica 'La Pedra Seca. Ofici i Experiències' s'organitzava a la Granadella i Torrebesses es va impartir en línia

La Universitat d'Estiu ha comptat amb el patrocini de la Diputació de Lleida i del Consell Social de la UdL, a més del suport i la col·laboració d'altres institucions i empreses de les terres de Lleida.

 

Comentaris
Més a Societat