Francesc Argilés compaginarà la presidencia de Nufri amb la d'Indulleida

photo_camera Junta General Extraordinària d'Indulleida

El grup hortofructícola Nufri de Mollerussa ha passat a ser el soci de referència d'Indulleida després de comprar les accions d'Actel i altres socis en una operació de compravenda entre accionistes. En el marc de la Junta General Extraordinària celebrada aquest dimarts, els responsables de Nufri, han apostat per l'ADN pagès d'Indulleida' i també han defensat l'autonomia de la direcció de la societat d'Alguaire vers la seva.

Els representants de Nufri han volgut deixar clar que com a accionistes principals d'Indulleida, són els primers interessats a revalorar tant les produccions dels accionistes com les seves accions en la companyia 

Imatge de la planta de Nufri a MollerussaLa Junta General d'aquest dimarts ha donat llum verda a la reducció del Consell d'Administració de deu a vuit membres i ha procedit al seu nomenament. D'aquesta manera, aquest òrgan ha quedat constituït per quatre conselleres individuals a proposta de Nufri, entre els quals s'hi troba Francesc Argilés, president de Nufri, que serà també nou president d'Indulleida; i d'altres quatre representants de les societats sòcies: Alpicat FruitsArcofrut, Cooperativa de Torrefarrera, i Fruits de Ponent.

Així, Nufri estarà present al Consell d'Administració d'Indulleida, mentre que Xavier Roé continuarà sent director general de la societat amb seu a Alguaire.

Arrelada en el sector productiu d'Espanya i el sud de França, els accionistes d'Indulleida són centrals hortofructícoles i cooperatives; més de 170 empreses productores que engloben més de 18.000 agricultors de l'estat espanyol i el sud de França

Plata d'Indulleida a AlguairePer la seva part, Nufri està ubicada a Mollerussa i és una empresa hortofructícola fundada el 1973, integrada de manera vertical des de la producció, recondicionament i comercialització de la fruita pròpia i la dels seus associats als centres de la mateixa capital del Pla d'Urgell, Bellver de Cinca, El Burgo de Osma (Sòria) i Gibraleon (Huelva). A Mollerussa, Nufri compta amb una planta de producció i elaboració de sucs cremogenats i altres derivats de la fruita.

Comentaris