02.12.2021 |
Territoris.cat

Francesc Argilés compaginarà la presidencia de Nufri amb la d'Indulleida

Junta General Extraordinària d'Indulleida
Francesc Argilés compaginarà la presidencia de Nufri amb la d'Indulleida

El grup hortofructícola Nufri de Mollerussa ha passat a ser el soci de referència d'Indulleida després de comprar les accions d'Actel i altres socis en una operació de compravenda entre accionistes. En el marc de la Junta General Extraordinària celebrada aquest dimarts, els responsables de Nufri, han apostat per l'ADN pagès d'Indulleida' i també han defensat l'autonomia de la direcció de la societat d'Alguaire vers la seva.

Els representants de Nufri han volgut deixar clar que com a accionistes principals d'Indulleida, són els primers interessats a revalorar tant les produccions dels accionistes com les seves accions en la companyia 

Imatge de la planta de Nufri a MollerussaLa Junta General d'aquest dimarts ha donat llum verda a la reducció del Consell d'Administració de deu a vuit membres i ha procedit al seu nomenament. D'aquesta manera, aquest òrgan ha quedat constituït per quatre conselleres individuals a proposta de Nufri, entre els quals s'hi troba Francesc Argilés, president de Nufri, que serà també nou president d'Indulleida; i d'altres quatre representants de les societats sòcies: Alpicat FruitsArcofrut, Cooperativa de Torrefarrera, i Fruits de Ponent.

Així, Nufri estarà present al Consell d'Administració d'Indulleida, mentre que Xavier Roé continuarà sent director general de la societat amb seu a Alguaire.

Arrelada en el sector productiu d'Espanya i el sud de França, els accionistes d'Indulleida són centrals hortofructícoles i cooperatives; més de 170 empreses productores que engloben més de 18.000 agricultors de l'estat espanyol i el sud de França

Plata d'Indulleida a AlguairePer la seva part, Nufri està ubicada a Mollerussa i és una empresa hortofructícola fundada el 1973, integrada de manera vertical des de la producció, recondicionament i comercialització de la fruita pròpia i la dels seus associats als centres de la mateixa capital del Pla d'Urgell, Bellver de Cinca, El Burgo de Osma (Sòria) i Gibraleon (Huelva). A Mollerussa, Nufri compta amb una planta de producció i elaboració de sucs cremogenats i altres derivats de la fruita.

Francesc Argilés compaginarà la presidencia de Nufri amb la d'Indulleida
comentaris