05.03.2021 |
Territoris.cat

Fundació Aspros recapta fons per ampliar el seu projecte 'Patis Actius'

Aquest projecte consisteix en què persones amb discapacitat ensenyen jocs tradicionals als infants 'digitals' a l'hora del pati
DSC_0473 (1)
Fundació Aspros recapta fons per ampliar el seu projecte 'Patis Actius'

La Fundació Aspros vol recollir fons per ampliar el seu projecte educatiu 'Patis Actius. Jugues amb mi?', en el qual persones amb discapacitat de l'entitat ensenyen fins a 47 jocs tradicionals a infants d'escoles lleidatanes nascuts en l'era digital.

Per fer-ho possible, l'entitat es marca el repte d'aconseguir 5.200 € per adquirir una furgoneta de set places, que permetria estendre el programa a altres àmbits geogràfics i socials.

DSC_0169

La iniciativa es vol dur a terme a través de la plataforma digital 'Giving Tuesday', que permet recaptar petites donacions per transformar el món i que estarà activa fins al dia 3 de desembre.

El programa 'Patius Actius. Jugues amb mi?' ja està funcionant a la ciutat de Lleida, però la idea d'Aspros és que es pugui estendre a altres poblacions de la demarcació dins l'àmbit educatiu, social i lúdic

Es tracta d'una activitat en què ambdues parts guanyen i esdevé una manera natural de construir una societat més inclusiva. Per una banda, els nens es diverteixen i aprenen per mitjà de la cultura i els jocs tradicionals i les persones amb discapacitat agafen un rol positiu d'ensenyar i dinamitzar jocs que ells coneixen bé perquè hi havien jugat de petits.

DSC_0512

Fundació Aspros recapta fons per ampliar el seu projecte 'Patis Actius'
comentaris