La Fundació Aspros rep un donatiu de 8.000 euros de la Fundació "la Caixa" per a la renovació d'una sala d'estimulació sensorial

Gràcies a aquesta donació de la Fundació "la Caixa", a través de CaixaBank, 96 persones de l'entitat es podran beneficiar d'aquest projecte d'estimulació sensorial

01 Representants de la Fundació Aspros i de caixabank durant la signatura del conveni
photo_camera Representants de la Fundació Aspros i de Caixabank durant la signatura del conveni - Foto: Cedida

La Fundació Aspros, entitat sense afany de lucre que des de l'any 1962 treballa per aconseguir la inclusió i la igualtat d'oportunitats de totes les persones, ha rebut un donatiu de 8.000 euros de Fundació "la Caixa", a través de CaixaBank. L'import es destinarà a la renovació i adequació de l'espai sensorial "Connectant els sentits", ubicat al centre Casa Nostra (Sudanell). Concretament, gràcies a aquest donatiu, es farà front a les obres de renovació i condicionament de l'espai, així com a la compra de material. 

Espais que milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual

Les sales d'estimulació sensorial són espais on es fomenta la connexió amb l'entorn i amb la resta de persones, on es promou la relaxació, l'estimulació sensorial i el desenvolupament emocional. Es tracta d'un recurs vital per millorar la qualitat de vida i el benestar emocional de les persones que acompanya l'entitat, ajudant que puguin expressar-se de manera única i significativa.

L'espai sensorial "Connectant els sentits" de la Fundació Aspros es va crear l'any 2000 donant resposta a les necessitats de les persones ateses en aquell moment. Passats 24 anys, l'entitat ha considerat prioritari adaptar la sala per poder treballar i millorar aspectes vinculats al benestar emocional de les 96 persones amb discapacitat intel·lectual que formen part del centre.

A través d'aquest projecte, la Fundació Aspros busca seguir donant compliment al seu compromís d'oferir una atenció centrada en la persona en funció de les seves necessitats, així com promoure la inclusió i la igualtat d'oportunitats per a totes les persones.

A més, gràcies a l'àmplia xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya, els professionals poden detectar les necessitats més urgents i properes de cada territori, i canalitzar les ajudes de la Fundació "la Caixa" dirigides a donar resposta a aquestes necessitats. El 2023, es van donar suport gairebé 5.850 projectes de més de 5.300 entitats socials.

Comentaris