04.12.2022 |
Territoris.cat

El futbolista Keita Baldé paga l'allotjament de 80 temporers en dos hotels de Lleida

L'allotjament també s'ha pogut trobar gràcies als esforços de l'activista Nogay Ndiaye, que s'ha coordinat amb Baldé, la Paeria de Lleida i la Federació d'Hostaleria de Lleida, i ha comptat amb el suport del president de l'Associació de Senegalesos

Pla obert de la futura regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030 de Lleida, Mariama Sall, i l'activista Nogay Ndiaye, foto publicada el 14 de juny de 2020. (Horitzontal)
La futura regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030 de Lleida, Mariama Sall, i l'activista Nogay Ndiaye - Ajuntament de Lleida
El futbolista Keita Baldé paga l'allotjament de 80 temporers en dos hotels de Lleida

Un total de 80 persones temporeres s'allotgen des d'aquest cap de setmana en dos hotels de Lleida, 40 a l'Ibis i 40 al Reina Isabel. L'estada l'assumeix el futbolista de l'AS Mònaco Keita Baldé, que al maig es va comprometre a fer-se càrrec del cost de l'allotjament dels temporers que dormen al carrer. Tot i això, es tracta d'una mesura provisional que s'allargarà dues setmanes, a l'espera d'enllestir un recurs "més definitiu" per aquesta temporada. Així mateix, la Paeria ha gestionat amb l'ATM el reforç de les línies regulars de bus que fan el trajecte Lleida – La Granja d'Escarp, a fi de facilitar el trasllat dels treballadors del camp. El cost dels títols de transport també els ha assumit Baldé.

La coordinació entre el futbolista, l'activista Nogay Ndiaye en representació de Baldé, la Paeria de Lleida i la Federació d'Hostaleria de Lleida, amb el suport del president de l'Associació de Senegalesos, ha permès trobar un allotjament temporal per a 80 temporers que fins ara dormien al carrer.

Mariama Sall, futura regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030

(Aquesta) és una mostra clara dels fruits que dóna la coordinació entre les institucions, les entitats i el teixit empresarial de la ciutat amb la correcta atenció de les persones com a objectiu comú de tots els agents implicats

L'aportació econòmica del futbolista ha permès l'alimentació d'aquestes persones i, des d'aquest cap de setmana, l'allotjament als hotels durant dues setmanes. Aquest dissabte, 40 persones ja van dormir a l'Hotel Ibis i, des d'aquest diumenge, 40 més ho faran al Reina Isabel.

L'activista Nogay Ndiaye ha explicat que "assegurant l'allotjament d'aquestes 80 persones, es compleix amb el desig del futbolista d'ajudar aquelles persones que actualment encara no tenien un allotjament".

El futbolista Keita Baldé paga l'allotjament de 80 temporers en dos hotels de Lleida
comentaris