Tres personalitats i una entitat lleidatanes, reconegudes amb la Medalla i Placa al treball 2022

 

El govern ha reconegut la trajectòria i compromís amb la societat dels lleidatans Maria Rosa Eritja Casadellà i Lluís Pagès Marigot, així com a Isabel Pallarès i Roqué (a títol pòstum), i en la categoria de responsabilitat social empresarial, a la Fundació Casa Dalmases

Lluís Pagès ha estat guardonat amb la Medalla al treball President Macià - Foto: Pagès Editors
photo_camera Lluís Pagès ha estat guardonat amb la Medalla al treball President Macià - Foto: Pagès Editors

El Govern ha acordat concedir la Medalla al treball President Macià 2022 a 17 persones, i la Placa al treball President Macià a 5 entitats. Els guardons reconeixen persones i organitzacions que, dins el món del treball, han destacat per les seves qualitats, mèrits personals i pels serveis prestats en benefici dels interessos generals. També premien les empreses o organitzacions que han ressaltat en alguna d’aquestes categories: el foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat; la responsabilitat social i corporativa; la igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar, i corresponsabilitat entre dones i homes dels treballs de mercat i domèstic i de cura de persones.

Les medalles i plaques al treball President Macià es van crear l’any 1938

Les persones que rebran la Medalla al treball President Macià 2022 són Rosa-Núria Aleixandre Cerarols, Eduard Boada Pascual, Enric Canet i Capeta, Joaquim M. Caula i Pardàs, Ramon Cebrian Sans, Lam Chuen Ping, Maria Rosa Eritja Casadellà, Josefina Fígols Giné, Montserrat Fortuny i Mariné, David Garrofé Puig, Beatriu Masià Masià, Lluís Pagès Marigot, Manuel Palou i Serra, Isabel Josefa Pallarès i Roqué (a títol pòstum), Rosa Queral Casanova, Montserrat Ros Calsina, i M. Rosa Sans Amenós.

El Govern atorgarà la Placa al treball President Macià a la Cooperativa Mujeres Pa’lante, en la categoria d’igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar; a la Fundació Privada Surt, en la categoria d’igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar; a Elring Klinger, en la categoria d’igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar; a Fundació Casa Dalmases, en la categoria de responsabilitat social empresarial; i a GOSBI PET FOOD SL, en la categoria de responsabilitat social empresarial. 

Comentaris