La nova resolució fa decaure la restricció a la mobilitat nocturna a tots els municipis

El Govern prorroga les mesures de contenció de la Covid, a excepció del confinament nocturn

Les mesures entraran en vigor aquest divendres 27 d’agost i tindran una vigència de set dies

Pla general de diverses persones passejant amb mascareta per l'Eix Comercial de Lleida, a l'alçada de la plaça de la Paeria en el primer diumenge de rebaixes que coincideix amb el confinament perimetral del Segrià, el 5 de juliol de 2020 (Horitzotal).
photo_camera Diverses persones passejant amb mascareta per l'Eix Comercial de Lleida el 5 de juliol de 2020.
 

El Govern de la Generalitat ha aprovat, en el marc del Procicat, la pròrroga de les mesures de contenció davant la Covid-19 a Catalunya publicades el 19 d’agost, a excepció de la restricció a la mobilitat nocturna, que decau als 19 municipis on encara era vigent.

Se segueixen limitant les reunions o trobades familiars i de caràcter social, tant en l'àmbit públic com en el privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents. Es manté el 70% de l’aforament a l’assistència a actes i cerimònies civils o religiosos, inclosos casaments, culte i cerimònies fúnebres.

Aquestes mesures es prorrogaran un cop les hagi aprovat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i tindran una vigència de set dies. El Govern traslladarà la sol·licitud aquest dimecres al TSJC i entraran en vigor aquest divendres 27 d’agost.

Comentaris