El Gremi de pastisseria de Lleida 'Posa la Gorra' contra el càncer en les coques de Sant Joan

Els pastissers lleidatans, van creure que aprofitar una de les dates en les quals es preveu un alt consum de les tradicionals coques de Sant Joan, era un moment idoni, per aportar un gra de sorra a la lluita contra el càncer infantil. La col·laboració consisteix a regalar una gorra de les campanyes Posa't la Gorra, a tots els clients que facin una compra superior als 25 euros
La pastisseria Tricas de Mollerussa una de les participants en la iniciativa
photo_camera La pastisseria Tricas de Mollerussa una de les participants en la iniciativa

Amb petits gestos col·lectius, solidaris i desinteressats, persones vulnerables tenen la possibilitat de millorar la qualitat de vida i accedir a necessitats bàsiques i vitals. A les portes de la revetlla i la festa de Sant Joan, una de les tradicions populars més arrelades, el Gremi de pastisseria de Lleida ha volgut fer un gest de compromís solidari amb els Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Gremi de pastisser de LleidaEls pastissers lleidatans, van creure que aprofitar una de les dates en les quals es preveu un alt consum de les tradicionals coques de Sant Joan, era un moment idoni, per aportar un gra de sorra a la lluita contra el càncer infantil. La col·laboració consisteix a regalar una gorra de les campanyes Posa't la Gorra, a tots els clients que facin una compra superior als 25 euros. En total participaran una vintena de pastisseries de la demarcació de Lleida que tenen previst repartir 1.360 gorres el que suposa un valor de prop de 2.500 euros.

L'objectiu és sensibilitzar sobre el càncer infantil i ajudar l'entitat a obtenir recursos per poder seguir mantenint la gratuïtat dels serveis que ofereix a les famílies amb infants i adolescents que tenen aquesta malaltia

Sin título-2Alhora, també es vol promoure la celebració d'una revetlla més solidària que mai i mostrar la implicació del gremi lleidatà en aquesta causa tot i la crisi que estem vivint.
A més a més, les pastisseries també tindran a la venda les gorres a un preu de 3 euros per tots aquells clients que hi vulguin col·laborar de forma individual

La presidenta de l'AFANOCMaite Montañés va explicar que en la situació actual hem apostat per unir-nos i potenciar el comerç de proximitat amb la solidaritat, fent que aquest any, gràcies al Gremi de Pastissers de Lleida, celebrem un Sant Joan solidari..

El president del Gremi de Pastisseria de Lleida, Jordi Tarragó afegia que hem volgut col·laborar perquè creiem que podem trobar una bona sinergia.

Són els petits gestos que aconsegueixen grans coses!

Comentaris