17.07.2018 |
Territoris.cat

La influència dels astres en la teva vida (del 09/07 al 15/07)

Horòscop
Horòscop
La influència dels astres en la teva vida (del 09/07 al 15/07)
La influència dels astres en la teva vida (del 09/07 al 15/07)
 
Per Imma del Destí 

Us vull fer una proposta interessant, és un experiment. M'agradaria que us miréssiu de quina manera actueu amb la gent de casa i amb els amics, a qui li feu més bona cara i de quina manera se us passen les enrabiades, si més lentes o més ràpid segons el que us passa després. Ja sé que sembla una mica absurd però és molt curiós el fet de que quan analitzes les coses descobreixes que no sempre s'està fent el que més convé i aprens a evitar males situacions. Doncs el tema és que primer analitzeu i desprès deixeu passar uns dies i torneu a fer l'anàlisi, a veure quantes coses han canviat!!! Segur que flipareu!!!

ÀRIES
No us podeu despistar, les oportunitats en temes de feina sembla que es disparen per vosaltres i cal estar molt atents i preparats per arreplegar el que es presenti. De totes maneres el que més bé teniu aquests dies és el vostre camp emocional, els sentiments de cares als altres i la manera de tractar a les persones serà més fluida i diferent en el bon sentit, estareu contents de saber donar bon rotllo.

TAURE
Estareu decidits a trencar-ho tot, a dir el que penseu i a posar els punts i a part en tot. Mireu de no ser tan directes que no cal. Seran moments impulsius en els que us sentireu molt valents però les reaccions del vostre voltant poden ser més dures del que us penseu provocant situacions que després us sabran greu. El millor que podeu fer és sortir una mica i esbargir-vos passant-ho bé i rient.

BESSONS
Tindreu uns dies un pèl enrevessats, on les complicacions i la falta de diàleg poden trencar la bona relació a casa. La família us necessita i no acabeu d'estar massa al cas. Si podeu, poseu una mica d’interès en les coses i feu alguna cosa per poder estar millor amb els de casa, que al cap i a la fi, si no fos per ells vosaltres no existireu, cosa que s'ha de recordar.

CRANC
És moment de desvincular-vos d’aquelles obligacions que us heu creat innecessariament i que no us aporten res de bo. Cal que trieu el que realment us agrada i heu de fer i el que us sobri us ho trèieu del davant. El més important és que us sapigueu desenganxar del que no us convé. A part de que us aniria genial voltar una mica, canviar d'aires i deixar-vos portar per la il·lusió de tot.

LLEÓ
Decidiu el que decidiu tot us anirà bé, no heu de patir per res. En tema de diners serà fàcil que us pugueu organitzar bé i que recolliu més del que us pensàveu. Això no vol dir que us pugueu relaxar ni que pugueu gastar pels descosits, tot al contrari, és important que controleu el tema i serà més positiu. També us aniria molt bé tenir més contacte amb els germans i amics íntims.
 
VERGE
Si us dóna per llegir i per reflexionar del que heu viscut i el que us queda per viure, no en feu massa cas. Portareu uns dies més aviat nostàlgics i sentireu que el passat se us planta davant per fer-vos recordar el que us ha passat per veure si ja ho teniu tot superat. Possiblement tindreu feina d'acceptació per fer, però ja us anirà bé. Sempre és bo créixer i superar-se per evolucionar cap a millor.

BALANÇA
Estareu com la primavera, il·lusionats i amb una visió de la vida molt alegre i plena de colors. Estaria bé que ho mantinguéssiu i ho compartíssiu amb les persones que us estimeu. Tot i així tindreu la necessitat d’apartar-vos d'aquella gent que us afecta de manera negativa i no tindreu cap mania per dir les coses clares a qui considereu que no us va bé. Ja està bé fer neteja però no cal tan directe.  

ESCORPÍ
El cap us anirà a tota pastilla rumiant mil coses diferents. A vegades va bé rumiar, però no s'ha de deixar que això ocupi molt temps, ja que després es perden els moments d'estar actius i sempre es bo pensar i activar. De totes maneres esteu en uns dies on la creativitat serà important i fer reformes a casa us aniria de perles per ser originals i deixar-ho tot més còmode i més bonic.

SAGITARI
Estareu molt mandrosos i poca feina voleu fer encara que en tingueu molta. Ja us podeu posar les piles perquè si no feu el que toca us podeu tenir alguna represàlia important, ja bé sigui per part d’algun cap que tingueu, d’algú de la família o d'alguna amistat. Mireu de fer el que toca i tot anirà bé sense problemes. Us convé anar a platja o a muntanya i gaudir de la natura.

CAPRICORN
Ja de normal soleu parlar perquè necessiteu expressar-vos, aquests dies  encara tindreu més la necessitat, o sigui que al igual parleu pels descosits o teniu l'efecte contrari i us tanqueu en banda sense dir res. De totes maneres estareu contents i tot se us posarà la mar de bé. Repartiu i compartiu la vostra il·lusió que fareu contents a les persones que us envolten i vosaltres també estareu millor. Riure va molt bé i és sa.
 
AQUARI
Teniu molta iniciativa i se us acudiran idees bones per preparar projectes per més endavant. En la única cosa que cal estar alerta és en el tema de parella, on és fàcil que us enfadeu per qualsevol cosa i que tot se us posi malament fins al punt d’un possible trencament. Heu de posar-hi una mica de paciència i sobretot mirar-vos les situacions d’una manera el màxim de positiva, així podreu evitar conflictes i malestar.

PEIXOS
La necessitat de centrar els pensaments i prendre decisions serà gran. D'aquí que buscareu la manera d’alliberar tensions i trobar moments per vosaltres on reflexionareu del que viviu i us enfocareu cap a una millora interessant. Els camps més afectats seran el de la feina i també el de la parella. No us deixeu influenciar pels altres, cal que prengueu decisions pròpies i clares on vosaltres us sentiu bé i tranquils en tot el que feu.    

Comentarios