27.11.2021 |
Territoris.cat

El teu 2019 segons els astres

Horòscop
Horòscop
El teu 2019 segons els astres

El teu 2019 segons els astres

 
Per Imma del Destí 
 
ÀRIES: per a vosaltres serà un any de força quietud a la feina; s’esperen canvis que no són pas dolents però costa que arribin, i poden ser dins la mateixa feina, però la veritat és que hi ha bones oportunitats per millorar en aquest camp; mireu d’aprofitar-les, no val a pensar-s’ho gaire. Si no en teniu, de feina, i en busqueu, hi haureu de posar més ganes per trobar-ne, i si no necessiteu treballar, millor per a vosaltres, tot això que us estalviareu. Els que estigueu en època d’estudis també ho teniu força bé, ja que la responsabilitat us farà estar força concentrats en el que heu de fer i això és bo. El tema dels amics serà molt important, aquest any, i valdrà molt la pena que no tanqueu la porta a ningú perquè podeu conèixer persones molt interessants; estaria molt bé que aprofitéssiu l’any per anar a xerrades i a cursos de coses que us cridin l’atenció. En el camp de la parella la cosa està complicada, el que passa és que en més d’una ocasió us veureu forçats a posar els punts sobre les is, i això us pot crear una tensió massa gran.   
 
TAURE: la responsabilitat i pensar en el futur seran una part molt important de la vostra vida en aquest any que entra; és curiós el fet que, sense cap motiu, us trobareu fent coses que no us pensàveu fer mai i donant consells als altres, quan de vegades no sabeu què heu de fer amb la vostra pròpia situació; el millor de tot és la seguretat que tindreu fent el que sigui que us proposeu. Serà un any per recuperar el temps, per pensar en les idees del passat i portar-les a terme. Podeu fer que ara les vegin millor. Escolteu la veu de l’experiència, us pot donar moltes pistes del que us fa falta i del que heu de fer per aconseguir el que voleu. Sereu molt pacients amb tot, i el més fort és que vigilareu molt el que feu i el que us preneu per cuidar-vos la salut, que us portarà algun maldecap i és bo que hi poseu remei abans de patir més del que us convé. Mireu d’estar una mica pendents de la mare, que aquest any necessita que us l’estimeu una mica més que de costum i no costa res fer-la contenta.     

BESSONS: les vostres ganes de viatjar us donaran força maldecaps al llarg de l’any; seria convenient que poséssiu una mica de fre a les vostres idees de voler marxar contínuament, perquè, si no ho feu, l’estat de nervis que agafareu serà massa fort i els que patireu sereu vosaltres, i la veritat és que no cal passar-ho malament si la solució és tranquil·litzar-se i deixar temps per fer els viatges que vulgueu. Agafeu-vos l’any per buscar la manera de relaxar-vos. Hi haurà moviment amb els amics, passaran un munt de coses, la majoria bones; no patiu, que estaran relacionades amb la feina; algun amic us facilitarà les coses, tant a vosaltres com als vostres; són bones perspectives que val la pena d’aprofitar, no les deixeu passar. De cara a aquest any, el tema dels desplaçaments potser serà la vostra manera d’alliberar les tensions; la qüestió serà mirar d’anar fent i estar alerta a l’hora de conduir, ja que la precaució us pot fer esquivar algun ensurt. No us estranyi si en el camp de la parella les coses milloren, ja que hi ha ganes de compartir.  
    
CRANC: el 2019 serà un any per valorar molt les coses més de casa, estareu molt pendents de tot el que hi fa referència; parlant clar, és un any en què us importarà molt el que digui tothom i necessitareu tenir l’opinió dels de casa, sobretot de la mare. A part d’aquest lligam molt especial amb la mare, pensareu molt en què faria o pensaria cada vegada que hàgiu de prendre una decisió. De vegades ja ho fa, que necessitem sentir-nos refugiats en els de casa i en un dels nostres progenitors, sobretot quan volem seguretat i protecció. Una altra cosa interessant és que al llarg d’aquest any tindreu petits problemes amb la gent gran que està a prop vostre, cosa que us farà posar una mica nerviosos; heu d’estar tranquils, us pot costar una mica adaptar-vos-hi però a la llarga tot acabarà anant bé. Aneu amb compte amb els amics perquè us faran dubtar i teniu tots els números de rebre alguna broma pesada, i això no us agradarà (no agrada a ningú); si vigileu, els veureu a venir. Serà un any de mandra.    

LLEÓ: serà un any divertit en el sentit que tindreu una capacitat especial per fer coses divertides i tenir idees fora del normal; tindreu molt bons amics i coneixereu un munt de persones que poden fer canviar la vostra vida. Això sempre va bé, ja que la novetat i conèixer sempre enriqueix. En l’ambient de casa hi haurà bon rotllo, cosa que és d’agrair, a part que hi haurà facilitat que us donin un cop de mà sense haver-lo de demanar. La feina serà complicada, ja que tindreu facilitat per contestar massa ràpid i de vegades és millor pensar abans de parlar. Hi haurà molta necessitat de dir el que penseu i, tot i que pot ser divertit, estaria molt bé que tinguéssiu present que no tothom s’agafa les bromes de la mateixa manera i no cal crear malentesos o mal rotllo. En el camp de la parella us recomano que us freneu una mica, ja que pot estar molt sensible i no li feu massa cas, cosa que fa que la flama s’apagui i això no va massa bé, que diguem; mireu de fer que la vostra parella formi part de les vostres activitats i que també es diverteixi.

VERGE: les coses se us posen bé per poder analitzar una mica cap a on aneu, i us haig de dir que intenteu agafar-vos fort a les coses que penseu fer. No us puc dir que sigui un any ben fàcil però tampoc cal que us hi atabaleu. Cal que sigueu clars i directes en el que digueu perquè us entenguin bé, i us hi haureu d’esforçar, però tranquils, que segur que tot arribarà. El vostre millor aspecte serà el de la parella, amb qui tindreu molt bona relació i us vindrà molt de gust quedar-vos a casa, sortir poc i gaudir de la vostra companyia; és allà on us sentireu complets i on no patireu, ja que l’efecte de patir estarà lligat amb el terme de casa, i si hi esteu bé, deixareu de patir. De totes maneres, s’ha de fer el que convingui en el moment que toqui, i en comptes de patir és millor mirar de fer feliç a la persona en qüestió, que no costa gens i ajuda molt. Serà un bon any per fer negocis i és bo que ho aprofiteu, ja que no passa massa sovint i, amb els temps que corren, encara menys. Podreu muntar alguna cosa petita i que funcioni.           

BALANÇA: aquest any sembla que tot està molt tranquil i que serà vital per a vosaltres aprendre a reposar i a fer les coses al vostre ritme; de fet, això és el que hauria de ser sempre, però de vegades costa una mica aconseguir-ho. De totes maneres, us haig de dir que, tot i aquest punt de tranquil·litat, sabreu dir el que toca en el moment més adequat per poder apartar de vosaltres aquelles coses que no us agraden o no us convenen, fet que encara us ajudarà més a estar millor amb vosaltres mateixos. D’altra banda, serà un any molt bo per estudiar i fer servir les vostres aptituds intel·lectuals de manera més profitosa; voldreu saber cada vegada més i això és molt bo si esteu en època d’estudis i, si no sou estudiants, també és bo perquè aprendreu moltes coses que us poden servir per a més endavant; aprendre sempre va bé i a la llarga segur que serveix. A casa, hi acabareu posant ordre d’alguna manera; estaria bé que féssiu neteja de coses que us fan més nosa que servei, sempre es pot reciclar o donar a qui li pugui fer més falta.

ESCORPÍ: estareu molt predisposats als plaers de la vida (el bon menjar, el bon beure...) i, sobretot, tindreu una estranya afició per l’art, sigui mirant-lo o creant alguna obra vosaltres mateixos; la veritat és que us sorprendreu de les coses que podreu arribar a fer, tot és provar-ho. En el camp dels diners les coses us poden ser molt favorables; això no vol dir que guanyeu alguna loteria o rifa, sinó que hi haurà molta tendència que l’economia creixi de mica en mica arribant a ser bona, no pas que us sobrin els diners; us ho dic perquè no us vinguin ganes de gastar compulsivament perquè us quedaríeu fumuts i després em tocaria rebre a mi; o sigui que, sigueu prudents i no gasteu abans de tenir els diners, entesos? D’altra banda, us demanaria que al llarg d’aquest any us intentéssiu centrar en la figura de la mare, sigui la vostra mare o, si sou mares en exercir com a tals, a ser-ho de nou, i si sou homes, a cuidar les mares de l’entorn familiar; segur que us ho agrairan molt i vosaltres estareu satisfets.
 
SAGITARI: pot ser un any una mica complicat en relació amb la parella, sobretot en el camp de la comunicació; si ja ho sabeu per endavant, podeu mirar de millorar les coses intentant que el diàleg pugui ser més fluid i sense enrabiades. No és allò de donar sempre la raó però sí que estaria bé donar un marge als pensaments i escoltar el que us diuen raonant les coses per no ser tan radicals en alguns moments. Si no teniu parella i en busqueu, estaria molt bé que féssiu servir més els gestos i les mirades, perquè amb les paraules podeu fer alguna patinada i no cal; evidentment que podeu parlar, però no cal esplaiar-s’hi gaire. A part de l’aspecte de la parella que no té per què afectar a tots, hi ha un altre tema que és important i és l’aspecte físic: al llarg d’aquest any us preocuparà bastant i tindreu ganes de sentir-vos bé i de fer més esport del que feu normalment. La veritat és que us pot anar molt bé; deixeu-vos portar i feu salut, que a la llarga us ho agraireu i el vostre cos també us ho agrairà.

CAPRICORN: centrareu molt les coses en el vostre interior, estudiareu tot el que us envolta a fons i acabareu massa tancats a casa, cosa que no us convé pas, o sigui que ja us podeu esforçar a canviar el ritme i a buscar la manera de compartir un munt de coses amb els amics i la gent que coneixeu; al cap i a la fi, tot costa sempre, però si hi poseu una mica de la vostra part podeu fer que sigui un any molt profitós, més que res per la gran quantitat d’idees que podeu tenir i que podeu aprofitar per millorar la vostra vida. Dependrà de la vostra decisió si voleu trencar amb la soledat o si us hi voleu quedar; jo us animo a sortir i a conèixer món i gent nova, deixant la serietat de banda. Al llarg de l’any hi haurà molt de foc en el vostre  caràcter i estaria bé que miréssiu de frenar-lo una mica. El foc es destaca pels nervis, el geni i la rapidesa a l’hora de contestar, però de vegades amb males maneres; feu el favor de controlar aquests instints, que sempre acaben portant malentesos i mal rotllo.

AQUARI: hi haurà moltes variacions al llarg de tot l’any amb l’aspecte destacat que hi ha moltes ganes de pujar de nivell; això provocarà el fet de tenir ganes d’estudiar, de saber cada vegada més coses i d’interessar-vos per canviar fins i tot de feina, si cal, sempre que us aporti el que voleu per a més endavant. Tot això està molt bé però seria molt important que reflexionéssiu abans d’actuar, ja que la vostra impulsivitat i les variacions de tot l’any us poden fer cometre alguna equivocació que després serà de mal arreglar; si us penseu les coses abans de contestar, anireu millor i podreu veure si realment us convé el canvi que se us planteja o no. D’altra banda, podeu tenir moments molt bons en el camp de la parella, cosa que us donarà molt bon rotllo i us farà estar més il·lusionats en tot; és important que aquest aspecte més romàntic respiri bé i que l’aneu fent créixer. Aquest any podeu estar molt xerraires, més que de costum, però és comprensible, voleu conèixer i necessiteu preguntar; per tant, endavant!    

PEIXOS: serà un any en què aconseguireu moltes coses, una de les quals és la d’estabilitzar la feina; si patiu en aquest aspecte, mireu d’esforçar-vos-hi, donant a conèixer el que busqueu; teniu més facilitats de trobar-la ara que en altres etapes de la vostra vida. També és important que us situeu una mica i decidiu amb més claredat el que voleu per al dia de demà, ja que en altres moments heu anat una mica desenfocats i ara és un bon moment per situar-ho tot. No us estranyi que necessiteu estar d’una manera independent, tot plegat ve perquè heu de trobar-vos a vosaltres mateixos, i si sou molta colla costa més concentrar-se. Amb el que crec que us heu d’esforçar més és en la vostra autoestima; ja tindreu tendències naturals en aquest aspecte com la de voler ser independents o la d’estar concentrats en els vostres projectes, però heu de creure més en vosaltres, que és el que us costa més i el que us fa perdre la força la majoria de vegades. Deixeu que idees dels altres us facin servei i no tingueu gens de vergonya d’utilitzar-les si us funcionen.                         

El teu 2019 segons els astres
comentaris