01.07.2022 |

La Torxa inicia l'eixamplament del seu Centre Especial de Treball i Ocupació

Es col·loca de la primera pedra d'aquest nou edifici ubicat en un solar de la Caparella de 2.364,50 metres quadrats

Col·locació de la primera pedra de l'ampliació de l'edifici de la Torxa. Fotografia: Diputació de Lleida.
Col·locació de la primera pedra de l'ampliació de l'edifici de La Torxa. Fotografia: Diputació de Lleida.
La Torxa inicia l'eixamplament del seu Centre Especial de Treball i Ocupació

El diumenge 12 de juny va tenir lloc l’acte de col·locació de la primera pedra de l’edifici d’ampliació del Centre Especial de Treball i Ocupació per a persones discapacitades de La Torxa, a La Caparrella.

Aquest tindrà lloc als terrenys annexes a l’edifici principal del Centre Especial de Treball

El nou edifici s’ubicarà en un solar de 2.364,50 metres quadrats cedit a tal efecte per la Diputació de Lleida, propietària dels terrenys. Val a dir que l'edifici principal de La Torxa es va construir en un altre solar cedit per la Diputació l’any 2000, quan va segregar i cedir en propietat a títol gratuït altres 4.431 metres quadrats de terreny situats al complex la Caparrella.

La Torxa atén prop d’un centenar de persones repartides entre els operaris del Centre Especial de Treball, el Centre Ocupacional i els usuaris del Servei de Llar-Residència.

Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, apuntà la importància de recolzar aquest projecte ja que repercutirà favorablement en la cohesió social de la ciutat de Lleida. 

Talarn va remarcar que “avui posem una primera pedra no d’un edifici, sinó la primera pedra de les moltes vides que aquí es podran desenvolupar amb dignitat, somriures i futurs plens d’oportunitats. Aquesta primera pedra, també, ho és la primera pedra de la Catalunya sencera, la que no deixa ningú al marge. I la Diputació de Lleida no es queda al marge d’aquest esforç”.

L’ampliació permetrà donar cobertura a nous serveis de l’entitat, atendre la demanda de les empreses que els encarreguen feines i ampliar també la capacitat d'atenció a entre 15 i 20 nous usuaris

La Torxa inicia l'eixamplament del seu Centre Especial de Treball i Ocupació
comentaris