Intervenen a Lleida articles falsificats valorats en més de 70.000 euros

Agents de la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Lleida van inspeccionar dos establiments comercials de Lleida en els que van localitzar fundes, bateries, auriculars, carregadors i altres articles electrònics
Material intervingut per la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Lleida @OPC
photo_camera Material intervingut per la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Lleida @OPC

Un operatiu conjunt de la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana de Lleida va localitzar una gran quantitat d'articles de telefonia d'alta gamma falsificats. Agents d'ambdós cossos de seguretat van inspeccionar dos establiments comercials de Lleida en els que van localitzar fundes, bateries, auriculars, carregadors i altres articles electrònics valorats en més de 70.400 euros.

L'actuació es va dur a terme aquest dimecres, després d'una recerca conjunta prèvia dels agents de la Guàrdia Civil i de la Guàrdia Urbana, amb els representants legals de les marques perjudicades.

Els agents van denunciar als propietaris dels establiments per un presumpte delicte contra la Propietat Industrial, en concret W.A., home de 31 anys, X.C., home de 36 anys de nacionalitat xinesa - els propietaris dels establiments -, i l'encarregat d'un dels establiments J.G.A. home, de 32 anys de nacionalitat ghanesa, tots ells residents a Lleida.

comentaris