21.04.2021 |
Territoris.cat

Joan Pifarré revel·la 'Els secrets de l'Horta' de Lleida

Es tracta d'un recull d'històries curioses, anècdotes i llegendes d'aquest espai agrari i natural
horta
Joan Pifarré revel·la 'Els secrets de l'Horta' de Lleida

Pagès Editors presentarà el dissabte 23 de novembre 'Els secrets de l'Horta', un llibre escrit per Joan Pifarré que recull històries curioses, anècdotes i llegendes d'aquest espai agrari i natural de Lleida que és un gran desconegut per molts.

La presentació tindrà lloc a les 12.00 h a l'Església de Santa Maria del Castell Templer de Gardeny i comptarà amb la participació de l'autor i de l'historiador Joan Ramon González.

els secrets de l'horta
 

'Els secrets de l'Horta' desvetlla històries inèdites, curioses i desconegudes que que ajudaran a descobrir l'Horta amb una connotació agrocultural

Pifarré presenta aquest recull sense la intenció de fer un llibre d'història convencional, sinó una aproximació propera a la realitat, les vivències i les tradicions que atresora l'Horta de Lleida.

Personatges històrics com l'emperador romà Juli Cèsar, el comte Ramon Berenguer IV, Pere I, Pere Cavassèquia, Miquela Sassala, Jaume I, Felip V, Carles V, el marquès de Blondel, les pageses Mercè Rovira i Joana Marquès o la castellera Helena Llagostera, formen part del relat vital de l'Horta lleidatana.
 

Joan Pifarré revel·la 'Els secrets de l'Horta' de Lleida
comentaris