03.10.2022 |
Territoris.cat

Koers i Macaco canten 'Vuela', single del nou EP de la banda lleidatana

'Vuela' forma part del treball 'Des de les cendres', que es publica avui

koer capçalera
La banda lleidatana Koers segueix amb força la seva trajectòria musical
Koers i Macaco canten 'Vuela', single del nou EP de la banda lleidatana

Els lleidatans Koers continuen amb la seva carrera musical presentant 'Des de les cendres', un EP que se publica avui divendres i que consta de quatre cançons inèdites.

Koers, que significa 'energia' en llengua afrikáans, continua amb una trajectòria imparable gràcies a un estil en essència roots, que viatja des del new wave, dub, pop, rock però sempre passant pel seu filtre reggae marca de la casa. Una música que pretén trencar les barreres que divideixen la nostra societat.
 

Els lleidatans presentaran les quatre noves cançons l’1 de maig a la Sala Apolo de Barcelona en el marc del Canibal Apolo


La banda confessa que “Vuela parla de la revolució interior dels que volen trencar amb la monotonia. És un renaixement ple de metàfores. Som la tropa de peons. Som la plebe. Hem de lluitar contra tot allò que ens allunya de la felicitat, sense dubtes ni temors. Vuela no parla només d’obstacles físics sinó mentals. L’obstacle més gran som nosaltres mateixos i hem de deixar-nos portar, deixar de dubtar, ser feliços, volar i ser lliures”.

El clip, que compta amb la col·laboració de Macaco, és obra de Victor Khalaf i pretén transmetre el mateix missatge que la lletra. L’essència de llibertat es plasma en les diferents persones que ballen sense vergonya, mostrant la seva part més esbojarrada i valenta.
 

Koers i Macaco canten 'Vuela', single del nou EP de la banda lleidatana
comentaris