30.09.2022 |
Territoris.cat

L'Arnau cedeix contes solidaris contra la diabetis i l'obesitat a la Marató de TV3

Aquest divendres, i coincidint amb el Dia Mundial de la Diabetis, s’obre el compte per a qui vulgui fer les seves aportacions i, com a obsequi, rebrà un dels llibres

contes interior
La Diputació de Lleida ha acollit la presentació de la iniciativa solidària
L'Arnau cedeix contes solidaris contra la diabetis i l'obesitat a la Marató de TV3

Amb la voluntat de contribuir a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la diabetis i l’obesitat, la Delegació a Lleida de l’Associació de Diabètics de Catalunya ha publicat una col·lecció de sis contes infantils anomenada El somriure d’Arnau, projecte que compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida amb la impressió dels diferents contes.

La col·lecció El somriure d’Arnau és un treball realitzat per a nens i nenes amb diabetis, de 3 a 5 anys, de l’Aula hospitalària de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida que després de cinc anys veu la llum. Aquests relats són una manera de fer entendre als infants la malaltia i com afrontar i normalitzar la seva situació des del vessant pedagògic-sanitari.

Els relats volen fer entendre als infants la malaltia i com afrontar i normalitzar la seva situació

Aquesta col·lecció de contes també compta amb el suport del Departament d’Ensenyament que treballa formant el professorat de les escoles per donar suport als alumnes que pateixen aquesta malaltia. Els contes es distribuiran pels centres educatius mitjançant una donació voluntària i també s’enviaran als particulars que vulguin col·laborar en aquesta iniciativa solidària.

Aquest 13 de novembre s’obre el compte solidari, que es tancarà d’aquí a un mes, coincidint amb el dia de la Marató de TV3. D’aquesta manera, qui vulgui podrà fer les seves aportacions i com a obsequi rebrà un conte.

Aquest divendres, coincidint amb el Dia Mundial de la Diabetis, la Diputació de Lleida ha acollit la presentació d’aquesta iniciativa solidària comptant amb la presència del diputat de l’Àrea de Salut Pública, Paco Cerdà; el cap de Programes i serveis educatius dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Francesc Blanc; la directora de l’Aula hospitalària de l’Hospital Arnau de Vilanova, Toñy Castillo, i el coordinador de la delegació de Lleida de l’Associació de diabetis, Francesc Fernàndez.

L'Arnau cedeix contes solidaris contra la diabetis i l'obesitat a la Marató de TV3
comentaris