L’Associació Catalana pels Drets Civils rep els guanys de 'Versos per la llibertat'

versos ok

Els poetes de l’edició 'Versos per la Llibertat' (Fonoll, 2018) van formalitzar el dijous 27 de febrer de la donació dels guanys dels drets d’autor a l’Associació Catalana pels Drets Civils.

La trobada va posar de relleu la necessitat de vincular la cultura i les lletres en la reivindicació dels drets civils i polítics i contra la repressió

'Versos per la llibertat' aplega els poemes que es van dir en el marc dels recitals 'Versos per la llibertat', celebrats a Lleida el novembre de 2017 i l’abril de 2018.

Foren actes impulsats i coordinats pels poetes Pere Pena i Carles M. Sanuy, els mateixos coordinadors d’aquest volum, i convocats per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.

A 'Versos per la llibertat' trobem vint-i-quatre poetes diferents, amb versos que traspuen la reivindicació dels drets socials i nacionals del poble català.

Molts poemes del llibre són inèdits, i datats des de l’octubre de 2017, escrits com a resposta a la situació de repressió política viscuda a Catalunya durant els darrers anys.

versos llibertat llibre

Comentaris