22.05.2022 |
Territoris.cat

L’investigador Manuel Sánchez de la Torre, reconegut amb l'ajuda Ramón y Cajal

Es tracta de la primera ajuda per a un investigador contractat per l'IRBLleida
manuel2
L’investigador Manuel Sánchez de la Torre, reconegut amb l'ajuda Ramón y Cajal

L’investigador de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, Manuel Sánchez de la Torre, ha rebut una ajuda Ramón y Cajal de la convocatòria 2019 de l’Agència Estatal d’Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació.

Es tracta de la primera ajuda per a un investigador contractat per l’IRBLleida, en una convocatòria molt competitiva i amb escasses opcions pel gran nombre de sol·licituds presentades.

Aquesta prestigiosa ajuda està dirigida a promoure la incorporació de personal investigador amb una trajectòria destacada en centres d'I+D

La selecció es fonamenta en un rigorós procés de concurrència competitiva dels candidats sobre la base dels seus mèrits curriculars i de la seva capacitat per a liderar una línia de recerca, en funció de l'experiència científica i professional així com de la independència de la seva trajectòria.

Es tracta d’una ajuda econòmica total de 208.600 euros per a cinc anys

Sánchez de la Torre, que també és professor de la Universitat de Lleida i subdirector de l’IRBLleida, lidera el grup de recerca Grup de Medicina de Precisió en Malalties Cròniques, que se centra en la recerca de medicina personalitzada. L'objectiu del grup és comprendre els components fisiopatològics de les malalties cròniques per a desenvolupar estratègies no farmacològiques i eines de medicina de precisió per a promoure la prevenció i el tractament de les malalties, i crear plataformes de seguiment clínic, telemedicina i seguiment personalitzat.

L’investigador Manuel Sánchez de la Torre, reconegut amb l'ajuda Ramón y Cajal
comentaris