Investigadors lleidatans inicien una campanya de donacions per a la recerca biomèdica

amics_irblleida (2)
photo_camera La imatge de la campanya per recaptar fons per a la investigació biomèdica a Lleida.

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida ha estat notícia múltiples vegades des de l'inici de la pandèmia per la seva tasca d'investigació i avenços en relació a la prevenció i tractament de la Covid-19, i per la seva producció científica en tots els àmbits.

 

Ara, l'organització, constituïda amb la finalitat de crear sinergies entre la recerca bàsica, la recerca clínica i la investigació epidemiològica, ha posat en marxa la campanya Fes-te Amic/Amiga de l’IRBLleida per recaptar fons per la recerca biomèdica de Lleida, que ja s'ha situat en el pla internacional.

 

Amb el lema ‘pel teu futur, pel nostre futur’, l’objectiu del programa és la col·laboració econòmica per fer possible avenços en recerca que reverteixin en la salut de tothom. 

L'IRBLleida treballa per a ser un referent competitiu a nivell internacional en la recerca i innovació en salut, i demostrar els valors ètics, així com impulsar la sostenibilitat, el treball disciplinari i la cooperació interna i externa

Els amics i amigues de l’IRBLleida no només contribuiran en l'assoliment dels diversos avenços científics que es produeixin, sinó que passaran a formar part de la comunitat de l'IRBLleida: rebran un carnet, informació del centre de manera periòdica i també s’organitzarà una visita anual a l’edifici Biomedicina I i II pel grup perquè coneguin en directe la recerca realitzada al centre.

Un cop a l'any, s'organitzarà una visita a l'edifici de Biomedicina I i II perquè els amics i amigues de l'IRBLleida coneguin en directe la recerca que s'hi realitza

Les donacions poden ser de qualsevol quantitat i periodicitat a través de la pàgina web. Les persones físiques tenen un 80% de desgravació en donatius de fins a 150 € anuals, i si és superior a aquesta quantitat, l’import superior té una desgravació afegida del 35%. Les persones jurídiques també tenen desgravacions del 35% de les seves donacions. 

 

comentaris