La quarta Mangrana 'es presenta en societat' a la Setmana del Llibre en català

Aquesta publicació especialitzada, nascuda a Ponent, ha arribat recentment a Andorra, València i Supermercats Esclat, i també es troba en format digital a l’iQUIOSC.cat

Presentació del número 4 de Mangrana al Moll de la Fusta, en el marc de la Setmana del llibre en Català. Fotografia: Mangrana.
photo_camera Presentació del número 4 de Mangrana al Moll de la Fusta, en el marc de la Setmana del llibre en Català. Fotografia: Mangrana.

El passat diumenge 18 de setembre va tenir lloc la presentació del nou número de la revista Mangrana al Moll de la Fusta de Barcelona, en el marc de la Setmana del Llibre en Català.

El quart número de Mangrana està dedicat a allò que hi ha de transcendent en l’art, com ara la bellesa, l'harmonia i la llum

Una nova publicació que convida a profunditzar en allò que és essencial en l'art, en l'espai creatiu des d’on renéixer. Tal com insta la seva editorial, aquest número de la revista Mangrana ens convida a pensar i a connectar amb allò transcendent i veritable.

Entre els temes que s'hi poden trobar, destaca una proposta visual basada en alguns dels poemes de Guillem Viladot, així com a descobrir algunes iniciatives artístiques descentralitzades com nyamnyam, col·lectiu i espai de creació artística a Mieres (Girona), o el Konvent, de caràcter rupturista a Berga (Barcelona).

Per altra banda, s'endinsa en l’essència de l'artista multidisciplinària Elena Aitzkoa, en la visió més social i ecològica de l’arquitecte Carles Oliver; i en la particular mirada de l'artista i curadora Freya Day.

També es compta amb la col·laboració extraordinària de l’autor i poeta Ilia Galán, i amb una crònica de la 31a edició del festival Dansàneu .

Amb el predomini del groc, la portada tanca el cicle cromàtic i conceptual dels bàsics

Actualment, Mangrana es ven a les principals llibreries i botigues Abacus e Catalunya i Les Illes i recentment ha arribat a Andorra la Vella, València i Supermercats Esclat, i en format digital a l’iQUIOSC.cat.

Presentació del número 4 de Mangrana al Moll de la Fusta, en el marc de la Setmana del llibre en Català. Fotografia: Mangrana.
Presentació del número 4 de Mangrana al Moll de la Fusta,
en el marc de la Setmana del llibre en Català. Fotografia: Mangrana.

Comentaris
Més a Societat