13.06.2021 |

Dones Nèvia de Guissona dona 1.394 euros per les dones de REFEM Lleida

Sororitat entre entitats, que es mobilitzen per poder prestar un acolliment residencial a dones i mares amb filles i fills que es trobin en una situació d’urgència
Dones Nèvia Guissona
L'associació de Dones Nèvia de Guissona amb la recaptació que han donat a REFEM Lleida.
Dones Nèvia de Guissona dona 1.394 euros per les dones de REFEM Lleida

El passat dissabte 6 de març, l’Associació de dones Nèvia, va organitzar una caminada solidària i simbòlica, per tal de recollir fons per a l’Associació REFEM de Lleida, que treballa per pal·liar  la violència de gènere. Amb aquesta acció i una xerrada també organitzada per la mateixa entitat, van commemorar el dia internacional de la dona, el 8 de març.

A més a més de les aportacions de la caminada, l’Ajuntament també hi va col·laborar afegint-hi la recaptació que es va fer en una obra de teatre organitzada per aquest ens, i que portava per títol 'Dones valentes'

D’altra banda, la Farmàcia Pujol, va vendre mascaretes de color rosa i lila per fer honor a aquest dia. La recaptació final de tots els actes ha estat de 1.394,00 euros, que van entregar membres de l’Associació Nèvia a l’Associaicó REFEM a Lleida aquest dilluns 10 de maig.

REFEM Lleida

L’Associació REFEM, una entitat sense ànim de lucre que ofereix els seus serveis a la ciutat de Lleida prestant un acolliment residencial a dones i mares amb filles i fills que es trobin en una situació d’urgència. Actualment l'entitat disposa de dos pisos d'acollida destinats a aquelles dones i nuclis familiars que han hagut d'abandonar la llar com a conseqüència d'una situació de violència masclista o bé que es trobin en situació de vulnerabilitat.

Dones Nèvia de Guissona dona 1.394 euros per les dones de REFEM Lleida
comentaris